1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Where in Toronto that sells CyloWiz and does installation in Toronto?

Discussion in 'Nintendo Wii / Wii U' started by HipN, Feb 11, 2007.

  1. HipN

    HipN Regular member

    Joined:
    Jul 14, 2005
    Messages:
    455
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ^TOPIC.

    Help please.
     
  2. homesol

    homesol Guest

  3. tabletpc

    tabletpc Guest

    but that is just for the chip not installation right ???

     
  4. homesol

    homesol Guest

    they offer the install on all other systems, they should be doing the wii also very soon..
    they sell the wii system and i'm just going to get them to put the chip in for me.
     
  5. dssking

    dssking Member

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I ordered yesterday at 2pm, I had it today at 1pm. Jeremy was very helpful and prompt. Now, to install it tonight....easy, I would think... Getting into the unit is the hard part.
     
  6. homesol

    homesol Guest

    let us know how it goes, maybe i'll try it myself to
     
  7. sinarades

    sinarades Regular member

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    there is this place in hamilton downtown on consession its called 2/97-chip they install mod chips im not sure about wii but u can call them here is their site http://www.297chip.ca
     
  8. homesol

    homesol Guest

    i'm in the ottawa region, but thanx, i'm not sure if we have a place here or not .
     
  9. dssking

    dssking Member

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I used a place called OPA - 647-477-7672 (Gary).

    Installed in under and hour and it works. Now, I'm having trouble with meda. Zelda works perfect. Metal Slug and others get read errors. The game starts, menu etc.... venturing in further to start the game, it gets read errors... I can assume it's media.

    I am using TDK-R

     
  10. homesol

    homesol Guest

    could be the media , what is the read error , is it hte same as this
    An error has occured.
    Press the Eject Button, remove the Game Disc, and turn the power OFF.
    Please read the Wii Operations Manual for more Information.

    alot of usefull info on this max consol link
    http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=48876
     
  11. homesol

    homesol Guest

    also this is the link for cyclowiz if people ordered early versions the run the risk of having a faulty disk, the company says they are correcting and they have a pdf download on how to fix the problem

    http://www.teamcyclops.com/downloads.html
     
  12. dialtonex

    dialtonex Member

    Joined:
    Jan 5, 2007
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hey check out gmodz.com that dood is right near toronto/scarborough and has done fw flashing for me and hes getting the wiikey chips in a few weeks so if your not needing one right away i highly recommend this dood and the wiikey chips looks great as i hear they support the new chipset that nintendo is manufacturing, its upgradable, and other great features. If you want another chip i dont see why he wouldnt install it for you but you probally would need to order the chip from somewhere cause i think hes only offering the wiikeys when they come.
     
  13. HipN

    HipN Regular member

    Joined:
    Jul 14, 2005
    Messages:
    455
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Thanks everyone for your help!
     

Share This Page