1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

where to put default.xbe

Discussion in 'Xbox - General discussion' started by rawrob1, Aug 19, 2003.

  1. rawrob1

    rawrob1 Member

    Joined:
    Aug 19, 2003
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Sup,

    I made a backup of a game, and am having trouble understanding how to install it to the hd . Where do i need to put the default.xbe or do i even need it?
     
    Last edited: Aug 19, 2003
  2. Matador

    Matador Regular member

    Joined:
    Jul 3, 2003
    Messages:
    370
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Get a xISO reader "XDFSReader" or "XBoxISOReader" and open iso..in the root [dir] u should see the default.xbe...and yes u do need it.
     
    Last edited: Aug 19, 2003
  3. rawrob1

    rawrob1 Member

    Joined:
    Aug 19, 2003
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thanks.
     

Share This Page