1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Who knows what this says????

Discussion in 'Nintendo Wii / Wii U' started by tojjm, Jan 5, 2008.

  1. tojjm

    tojjm Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    [​IMG], hope someone can translate
     
  2. NDarkness

    NDarkness Regular member

    Joined:
    Jun 12, 2006
    Messages:
    2,976
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    It's just a Disc Read Error.
     
  3. tojjm

    tojjm Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thanks i thought it was something like that, comes up with all my back up & config & update discs, since i unbricked my jap wii with wiifit
     
  4. rafadawn

    rafadawn Regular member

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    636
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Do gamecube backups work? Try making one and let us know

    So far we have three people who have reported problems after running WiiFIT (Jap) in the last week or so. However the problems seem to be different:

    1) Backups go to black screen
    2) Backup games do not work, but update discs do
    3) Backup games go to DRE screen

    so back to my question, if Wii backups do not work, how about gamecube ones?



     
  5. rafadawn

    rafadawn Regular member

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    636
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    @tojjm

    Please, edit the title to something like:

    Problem running backups after Wiifit (J) on Jap Wii

    I think you will get more replies.
     
  6. tojjm

    tojjm Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    right, i have just tried a GC game, i put it in the first time i still got the gray disc with the ?, so i ejected & tried again, the GC symbol came up, & started to load then the screen went blank, i'm thinking this is a good sign, now i need to get my head round making a GCOS disc, with the hacked 1.3, i have tried to do a GCOS before.
     
  7. rafadawn

    rafadawn Regular member

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    636
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Try burning at lower speeds.

    2x or even 1x.
     
  8. tojjm

    tojjm Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    got wii back up & running using the first disc i wrote 1.9g jap, took about ten times for the wii to see it was a GC disc, so all i need to do is the config 1.3, to check the region, thanks for your help
     
  9. rafadawn

    rafadawn Regular member

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    636
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Man,

    I am so happy for you!!!

     

Share This Page