1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Why does my psp say "PBP signature don't match" when I access 3.52M33CREATOR?

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by jinxxpop, Dec 4, 2007.

  1. jinxxpop

    jinxxpop Guest

    When I go to load 3.52m33creator it tells me that the PBP signature don't match..

    why is this??
     
  2. BTFan

    BTFan Regular member

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    1,572
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
  3. glenquag

    glenquag Regular member

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Messages:
    1,879
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    I agree. I'm surprised a mod hasn't already showed up!
     
  4. BTFan

    BTFan Regular member

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    1,572
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    See, so just edit it before a mod comes and gets mad. You'll also help members because if they see "." as a thread they'll have no idea and might not answer to your question and instead comment on your poor thread title (no offense glenquag, I agree with you)!
     
  5. jinxxpop

    jinxxpop Guest

    I did all that stuff and I have 1.50

    but it keeps saying that.
     
  6. BTFan

    BTFan Regular member

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    1,572
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
  7. jinxxpop

    jinxxpop Guest

    I'm a complete n00b at this so what am I supposed to do with the file??
     
  8. BTFan

    BTFan Regular member

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    1,572
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Download it, extarct it using WinRAR and then open the ReadMe and follow the intsructions written in the ReadMe.
     
  9. jinxxpop

    jinxxpop Guest

    Yeah...I've done that but it is still saying it can't match signature ><
     
  10. BTFan

    BTFan Regular member

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    1,572
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Where on your comp? In WinRAR, go to the setting in Configuration where you select the boxes to tick and just tick RAR and ZIP, nothing else.
     
  11. jinxxpop

    jinxxpop Guest

    No when I got 3.52m33creator and it goes loading firmware 1.50 etc
    then goes loading 3.52 firmware...PBP signature don't match. press x to exit.
     
  12. BTFan

    BTFan Regular member

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    1,572
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Are you sure you have firmware 1.50? Go to Settings > System Settings > System Information and tell us what you see in the second line.
     
  13. jinxxpop

    jinxxpop Guest

    yeah it says version 1.50
     
  14. BTFan

    BTFan Regular member

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    1,572
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Well, then it should work...I never heard of such a thing...

    Are you SURE you followed the ReadMe instructions ACCORDINGLY without any mistakes?
     
  15. jinxxpop

    jinxxpop Guest

    I'm pretty sure.
    But I can try again.
     
  16. SL7Rips

    SL7Rips Regular member

    Joined:
    Sep 12, 2007
    Messages:
    749
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    u could Take A Brick and Smash It, Or Use The Pandora Battery V3 And Go Stright To 3.71 M33
     
  17. jinxxpop

    jinxxpop Guest

    Is it possible that my 1.50 firmware is corrupt?
     
  18. CKhaleel

    CKhaleel Regular member

    Joined:
    Feb 26, 2007
    Messages:
    1,669
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Extract 1.5 and rename it to 150.PBP
     
  19. jinxxpop

    jinxxpop Guest

    Never mind. Turns out my computer is corrupting the files I download so I got a mate to send them to me.
    working now.
     
  20. BTFan

    BTFan Regular member

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    1,572
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    OK, glad your problem is solved, although I never heard of such a problem: that the computer corrupted the files. Anyways have fun with 3.71 M33!
     

Share This Page