1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Why is it not Reading!

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by Wilson_93, Jan 9, 2008.

  1. Wilson_93

    Wilson_93 Member

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I have a Assassin's Creed Backup on a Memorex DVD+R DL. I put it on my modded Xbox 360 and it shows a black screen. I don't think its the DVD's because I burned the game twice and it didn't work, but when I burned Mass Effect, it worked. Can someone help me?
     
  2. BartHelps

    BartHelps Guest

    Could be a lot of things. How did you make the backup? It could be a bad backup and that's why.
     
  3. Wilson_93

    Wilson_93 Member

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i burned the ISO with Cone CD, checked with XDVD Mulleter and its OK
     
  4. fazes

    fazes Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    for some reason assassins creed takes a long time to load.
     
  5. BartHelps

    BartHelps Guest

    Wilson, I was doing the same thing, downloading them and it not work sometimes. I'd buy a Samsung Kreon drive to read the game and rip it, will save you a lot of headache.
     
  6. PS2Menace

    PS2Menace Regular member

    Joined:
    May 1, 2006
    Messages:
    2,825
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Don't forget that Memorex are the absolute worst DL media out there. Use Verbatim.
     
  7. Wilson_93

    Wilson_93 Member

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    You're right. I waited a long time, and it worked!
    Thanks
     
  8. tronads

    tronads Member

    Joined:
    Apr 29, 2007
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Try this fix (from C4E).

    Go to your settings and set your console to boot straight to disk (rather than to dashboard)

    Put the disk in the machine and switch it off.

    Switch it on and let the game load.

    Go back to your settings and return it to boot to dashboard (if required).

    Thats it.

    This only needs to be done once.
     
  9. |CL|

    |CL| Regular member

    Joined:
    Jan 12, 2005
    Messages:
    348
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Lesson of the day: Patience young grasshopper. lol :)
     

Share This Page