1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Why Naruto does not work on Wii?

Discussion in 'Nintendo Wii / Wii U' started by rashdan, Jun 6, 2007.

  1. rashdan

    rashdan Member

    Joined:
    Dec 5, 2006
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I want to play his game, so if i had a Jap wii will it work as a backup or no?
    Is there any other way that it might work?
     
  2. DavGerm4

    DavGerm4 Active member

    Joined:
    May 25, 2006
    Messages:
    2,409
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    First off... Your Wii has to be modded! I have a WiiD chip installed in my Wii, and I've been playing Biohazard 4 (Jap) on my NTSC Wii! I would think that there wouldn't be any problems! Have you tried it yourself? Maybe you should do that...
     
  3. GarDian1

    GarDian1 Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    As far as I know, modded US Wii will not be able to play JAP Naruto. However, I do not know if a modded JAP Wii will be able to play backuped JAP Naruto or not.
     
  4. bass_hit

    bass_hit Regular member

    Joined:
    Mar 26, 2007
    Messages:
    336
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I have been avoiding this post because I have been asking this question a few times around and researching it ALLOT.

    No, Naruto GNT EX will not play on modified US Wii.
    Yes, NTSC-J consoles with wiikey have been able to play backups of Naruto GNT EX

    Naruto GNT 4 does not work properly on wiikey loaded NTSC-U console.
    WiiD is said to be able to play games that require audiofix.

    Please search the forums next time...
    ...
    dattebayo...
     
  5. ziggi_83

    ziggi_83 Regular member

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    826
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    what is naturo lool
     

Share This Page