1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Why!?!

Discussion in 'PS2 - Hardware boot discussion' started by Darkone13, Jun 15, 2004.

  1. Darkone13

    Darkone13 Member

    Joined:
    Jun 10, 2004
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have a ps2 v9 and a messiah 2 pro chip installed .
    To activate the chip i do (like i been instructed at the store) Pres EJECT. put the disk in and turn it off (red light) than 1 push turn it on , and the second the blue light apears press reset - that way the MODCHIP mode is ON :
    Tryed playing DVD disks on every region = WORKS
    Tryed playing PS1 originals and backups = WORKS
    Tryed Playing Ps2 originals = works
    But when i try to play Ps2 BACKUPS = NOT WORKS!!!

    Burned a ISO 4.3 gb to a " FUJIFILM" DVD-r disk
    did everything to activated the MODCHIP mod (as usual)
    but this is the result)

    USUALY when a disk is a totaly what my ps2 cant handle its this :
    [​IMG]

    but on the DVD-r this that i burned its this

    [​IMG]

    plz Help me here
    _X_X_X_X_X_[small]...[/small]
     
    Last edited: Jun 15, 2004
  2. daPhoenix

    daPhoenix Guest

    What program are you using to burn the ISO. Did you make the ISO your self? It sounds like a bad burn.
     
  3. Darkone13

    Darkone13 Member

    Joined:
    Jun 10, 2004
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I burned it with Nero , and my firend made the ISO with Nero as well , i burned it on 2x on "Fujifilm"
     
  4. daPhoenix

    daPhoenix Guest

    Have you tried the game on another chipped ps2? You could also have a burned out LA chip. That is very common in V9-10 units.
     

Share This Page