1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Wii iso issue

Discussion in 'Nintendo Wii / Wii U' started by sukouto, Jun 14, 2007.

  1. sukouto

    sukouto Member

    Joined:
    Jun 14, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    okay so I torrented a wii ISO and burned it to a dvd on NERO. I try to play it on my Wii and it can't read it... what's the deal?
     
  2. Scruffy29

    Scruffy29 Regular member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    212
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Is your Wii Modded? (If so what chip do you have)

    What type of discs are you useing? (DVD-R? DVD+R? etc..)

    What region is your wii?

    What region are the games you downloaded?

    What games did you download?
     
  3. sukouto

    sukouto Member

    Joined:
    Jun 14, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    no

    DVD+R

    USA

    USA

    Super Paper Mario
     
  4. NDarkness

    NDarkness Regular member

    Joined:
    Jun 12, 2006
    Messages:
    2,976
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Wow lol...

    Anyways, you need to solder a chip onto the Wii in order to play backups.
     
  5. Scruffy29

    Scruffy29 Regular member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    212
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    You have to have a mod chip to play back-ups thats the "deal"
     
  6. sukouto

    sukouto Member

    Joined:
    Jun 14, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    well that just sucks... do you need to have a mod chip to play back-ups on the 360*?

    *(Im sorry is saying that word in this forum taboo?)
     
    Last edited: Jun 15, 2007
  7. Scruffy29

    Scruffy29 Regular member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    212
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I think you do need one to play back ups on the 360 also
     
  8. Kafluke

    Kafluke Active member

    Joined:
    Jul 17, 2004
    Messages:
    1,368
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    no you don't. You can plug the xbox360 dvd into your computer and flash the onboard firmware so you can play backups. No chip required for xbox360
     
  9. NDarkness

    NDarkness Regular member

    Joined:
    Jun 12, 2006
    Messages:
    2,976
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    I'm guessing you are new to the mod scene. But even I when I first started out knew that you needed a modchip of some sort. You can't just burn and play on a console. Well, there was the DC of course.
     
  10. ejlim

    ejlim Member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi. I'm new around the forums and I need some help. I'm having some problems with some of the games I've downloaded via BT. I followed the tutorial and have successfully burned a game that works on my modded Japanese Wii. I've downloaded 2 more games and did the same thing, but these two games don't work for me. It loads the initial title screen, but then the screen blacks out and freezes the unit. Can anyone give me an idea on what I'm doing wrong?
     
  11. NDarkness

    NDarkness Regular member

    Joined:
    Jun 12, 2006
    Messages:
    2,976
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Were the games US or Jap?
     

Share This Page