1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

will this cpu work

Discussion in 'PC hardware help' started by neptune, Mar 10, 2014.

  1. neptune

    neptune Regular member

    Joined:
    Apr 17, 2006
    Messages:
    974
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    AMD Phenom x4 Quad Core HD91500DJ4BGH 1.8GHz Socket AM2 Processor


    says am2 socket


    but its not on this list



    will it still work even tho its not on the list
     
  2. aldan

    aldan Active member

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Messages:
    1,540
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    68
    just because the motherboard is an am2 doesnt always mean every am2 cpu is compatible.sometimes its just a matter of a bios revision but cant say for sure if this is the case here.i would go by your mb compatibility list for sure.
     
  3. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,091
    Likes Received:
    84
    Trophy Points:
    128
    aldan, motherboard is am3 as that cpu list also contains am3 processors.

    neptune, you should be alright with that cpu on that board.
     
  4. neptune

    neptune Regular member

    Joined:
    Apr 17, 2006
    Messages:
    974
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    thx ddp

    I hope I see a difference going to4 cores

    this is what I have atm

    Processor
    Processor: AMD Athlon 64 X2 5400+ 2800 MHz
    CPU Clock: 2805.9 MHz (14.0 x 200.4 MHz)
    Level 1 Cache: 2 x 64 kB + 2 x 64 kB (data+instr.)
    Level 2 Cache: 2 x 512 kB
     
    Last edited: Mar 10, 2014

Share This Page