1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Will US 3.50 Firmware work with my EU psp?

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by ralfeo, Sep 24, 2007.

  1. ralfeo

    ralfeo Member

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i cant find EU 3.50 firmware for download so that i can down grade to 1.50 so will US Firmware work with my EU psp?
     
  2. marlino23

    marlino23 Regular member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,821
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    just downlaod the EU version to be safe lol.
     
  3. ralfeo

    ralfeo Member

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yeah i would if there was somwhere to get it from. i cant find it anywhere
     
  4. Shokz

    Shokz Regular member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    3,002
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    JP, AU, EU, US -> Every one is the same, it doesn't matter which you use.
     
  5. marlino23

    marlino23 Regular member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,821
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    true, however ppl r telling me that they get extra icons for using the jp version.
     
  6. Shokz

    Shokz Regular member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    3,002
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Yea, well, i have those extra icons no matter what... and they don't exactly DO anything :)
     
  7. marlino23

    marlino23 Regular member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    2,821
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    not unless ur in japan. xD
     
  8. bu22ard

    bu22ard Regular member

    Joined:
    Jul 16, 2006
    Messages:
    650
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    every single update EBOOT has been identical thus far...they have the same md5 values...

    they may ACT differently based on your flash1 (which holds region settings etc) but they are identical to each other, despite what the sony websites say about using the RIGHT version.

    so much confusion over this, so many websites talking nonsense.

    if you don't believe me check the hash values yourself...
     

Share This Page