1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Windows error

Discussion in 'DVD2One forum' started by threestar, Dec 10, 2003.

  1. threestar

    threestar Member

    Joined:
    Dec 10, 2003
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    OK i ripped the movie with smart ripper
    FILES:
    VTS_06_5.VOB
    VTS_06_3.VOB
    VTS_06_1.VOB
    VTS_06_4.VOB
    VTS_06_2.VOB
    VTS_06_0.IFO

    OK when i start dvd2one 1.3.0, I choose my source and my destination click next select the title choose "ac3 6ch" and angle 1 clcik next and it starts processing for about 30 seconds then a windows error report comes up i dont know why this is happening.


    Threestar
     
  2. Oriphus

    Oriphus Senior member

    Joined:
    May 31, 2003
    Messages:
    6,011
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Somehting is conflicting with it. Have you defragmented your hard drive recently?
     
  3. bazza2004

    bazza2004 Guest

    you probably have a trial version which only allows you a serton time to do something. try dvd ripper you can get this off downloads.com_X_X_X_X_X_[small]steven cardall[/small]
     
    Last edited by a moderator: Dec 18, 2003

Share This Page