1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Windows Media Player

Discussion in 'Video playback problems' started by opp2, Oct 6, 2004.

  1. opp2

    opp2 Guest

    hi when i click windows media player it shows the loading thing for a secound and then doesnt load???whats wrong
    PLEASE HELP
     
  2. Nephilim

    Nephilim Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 13, 2003
    Messages:
    14,942
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    *thread moved to appropriate forum*
     
  3. leeborn

    leeborn Regular member

    Joined:
    Aug 10, 2004
    Messages:
    259
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    im supposed 2 know what file ur trying to play wid that info, hmm its probably ur pc, slow?
     
  4. opp2

    opp2 Guest

    Im trying to open any music file and i just click windows media player on the start menu and it shows the loading thing and then just goes away. its not slow its a bran new computer 5 dayz young??????
     
  5. barfy

    barfy Member

    Joined:
    Feb 11, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Restart your computer
     
  6. leeborn

    leeborn Regular member

    Joined:
    Aug 10, 2004
    Messages:
    259
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    all you have to do is double click the music file and it will play.
     
  7. opp2

    opp2 Guest

    i did everything i restarted everything. When i click it,, it says error incountered i am having the same problems wit norton. it cant be the computer its a brand new computer got it last week!!. wut should i do?? i tryed reinstalling the program. deleting it then reinstalling it. that worked for a day. now its bak??? what should i do????
     
  8. leeborn

    leeborn Regular member

    Joined:
    Aug 10, 2004
    Messages:
    259
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ur music files are probably corrupt
     
  9. opp2

    opp2 Guest

    how do i fix them???and what about the norton antivirues is that corupt too?????
     
  10. leeborn

    leeborn Regular member

    Joined:
    Aug 10, 2004
    Messages:
    259
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    what type of music files are they mp3, wav?
    you cant fix them, there corrupt. have you tried playing a music cd on wmp?

    it could still be ur pc... doesnt matter if itz brand new.
     
  11. opp2

    opp2 Guest

    They all are mp3 format. I dont have wmp i dont really like wmp anymore i use windows media player 10. I downloaded the songs. how do i fix this problem with my windows media player and norton antivirus being corrupted??????????????????
     
  12. leeborn

    leeborn Regular member

    Joined:
    Aug 10, 2004
    Messages:
    259
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    get version 9. that will fix ur music problems.
     
  13. opp2

    opp2 Guest

    I cant delete windows media player 10. Should i just download windows media player 9. and what about my norton?????
     
  14. leeborn

    leeborn Regular member

    Joined:
    Aug 10, 2004
    Messages:
    259
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    uninstall wmp10 and try v9.
    I dont no bout norton? Try reinstallin it.
     
  15. opp2

    opp2 Guest

    I CANT UNINSTALL windows media player for some reason it says the same error thing. and iv tried downloading 9 but it said advanced version on computer. Then i delleted and reinstalled norton like 1000 times and its still tha same thing?????????????????
     
  16. Why_Not

    Why_Not Member

    Joined:
    Oct 14, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Well That suxs I'm Haveing the same problem, and also looking for help any luck with fixing this crap........
     
  17. Auslander

    Auslander Senior member

    Joined:
    Apr 23, 2004
    Messages:
    5,432
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    *dips his head in this corner of the forum*

    hey, i think maybe something just went wrong somewhere and it's time for a system restore. You can't have put too much on there in five days, anyway. Ta ta.

    *heads on to his other stops*
    _X_X_X_X_X_[small]if only i was half wolf...
    [​IMG]
    Antec SOHO II Server Case w/ 400w psu
    AMD Athlon 2600+ & Seagate 80GB HDD
    Windows XP and a few other goodies[/small]
     
    Last edited: Oct 14, 2004
  18. Why_Not

    Why_Not Member

    Joined:
    Oct 14, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I wish I could but when I went to mw web site to uninstall SP2 that caused my problems it realy crashed my system and deleted some windows comp. so I had to repair windows and now I have no recovery place at all and can not even update cause of some other ers....
     
  19. Auslander

    Auslander Senior member

    Joined:
    Apr 23, 2004
    Messages:
    5,432
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    you never made a set of recovery discs or don't have any?
     
  20. Why_Not

    Why_Not Member

    Joined:
    Oct 14, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    No cause I did not expect it to happen, but now I'm running windows <working> but slow and no media
     

Share This Page