1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

windows psp

Discussion in 'Sony Handhelds' started by jcoolman, Oct 25, 2007.

  1. jcoolman

    jcoolman Regular member

    Joined:
    Jun 9, 2007
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    hi i dont no if this is the right place to put this but im confused lol. ok im wondering how to put windows on my psp by using the internet
     
  2. Shokz

    Shokz Regular member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    3,002
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Not going to happen.

    Do you mean like an XP/Vista conversion? Yes, there's some of them, and they work on official firmware too. They run through the internet on the PSP, but they don't let you do much at all. You could probably find one at dl.qj.net.
     
  3. jcoolman

    jcoolman Regular member

    Joined:
    Jun 9, 2007
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    well so far ive tryd the mac 1 the xp 1 and the vista 1 but they all come up with a message saying a error acoured
     
  4. Shokz

    Shokz Regular member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    3,002
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    The ones where you put the files on the memory stick, then access from the browser by typing in the address for the index located on your stick?
     
  5. jcoolman

    jcoolman Regular member

    Joined:
    Jun 9, 2007
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
  6. Shokz

    Shokz Regular member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    3,002
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Hmmm, make sure you've set the browser to view flash etc. and check that you're placed the right files in the right places... other than that, i'm not sure why it wouldn't work.
     
  7. jcoolman

    jcoolman Regular member

    Joined:
    Jun 9, 2007
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    to veiw flash? do i need to go into tools?
     
  8. Shokz

    Shokz Regular member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    3,002
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Tools > Settings > View Settings, make sure that images, animation, javascript and flash are all on.
     
  9. jcoolman

    jcoolman Regular member

    Joined:
    Jun 9, 2007
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    it still not workin
     
  10. Shokz

    Shokz Regular member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    3,002
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Hmmm, don't think i can help you any more than that... check the file locations one more time.
     
  11. jcoolman

    jcoolman Regular member

    Joined:
    Jun 9, 2007
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    could you send me what u think is the best downlaod link plz
     

Share This Page