1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

wolfenstein problem

Discussion in 'Xbox - General discussion' started by noneed, May 27, 2003.

  1. noneed

    noneed Member

    Joined:
    May 27, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i know something like this has been asked but i tried and nothin.

    i copied wolfenstein to my xbox with px loader 1.0, but it still resets when i try to play it. i tried using px loader 1.1 but it resets like the game does. i tried patching the game with two diffent patch programs. still no luck. now the game does play off the hdd if i hve the original in the xbox, ut when i have the copy in the xbox it still reset when i try to play it of the xbox hdd. i have evox 2.6 bios and evo dashboard. what could i try to make this work.

    i also have the same problem with sw: the clone wars
     
  2. darthnip

    darthnip Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Messages:
    2,894
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    i had similar issues, then i just dumped what i had and re-transfered the game to my PC, patched the xbe wit hcraxtion and sent it back to the xbox, plays fine now and so does the backup. i tried prolly 10 other ways and this is the only one that worked for me.
     
  3. noneed

    noneed Member

    Joined:
    May 27, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    can u email me with the plase i can get hcraxtion from "nathanmax@msn.com"
     
  4. darthnip

    darthnip Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Messages:
    2,894
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66

Share This Page