1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WONT BURN UGHH

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by Toosh04, Jul 16, 2007.

  1. Toosh04

    Toosh04 Member

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    [​IMG]

    Im trying to backup my guitar hero game and it wont burn. whats wrong?
     
  2. hursty

    hursty Active member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    4,618
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    66
    you mean this pic

    [​IMG]

    what disk are you using?
     
  3. Toosh04

    Toosh04 Member

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    TDK DVD+R's
     
  4. Valedion

    Valedion Regular member

    Joined:
    Jun 21, 2006
    Messages:
    188
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ouch i think the goodones were tdk,memorex,fujium lol, and sony+R
     
  5. Valedion

    Valedion Regular member

    Joined:
    Jun 21, 2006
    Messages:
    188
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ouch i think the good ones were tdk,memorex,fujium lol, and sony+R
     
  6. Valedion

    Valedion Regular member

    Joined:
    Jun 21, 2006
    Messages:
    188
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ouch i think the good ones were tdk,memorex,fujium lol, and sony+R
     
  7. Toosh04

    Toosh04 Member

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    so how do i fix this
     
  8. hursty

    hursty Active member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    4,618
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    66
    Sorry,was a bit tired when i looked at the pic',and the cause is probably not media related,however i cant really find any info on your burner,but thats no biggie

    from the pic,it says there is a communication error,which could mean a multitude of things:-

    is the burner installed correctly? master/slave?....->
    have you got another drive?
    If its slave and you have another drive,set it to master,and take out the second drive
    is the cable ok? (likely cause)
    is the firmware up-to-date?
    aspi layers working correctly (you can use nero info tool to check this)

    So check all these things first,so to sum up:

    1)cables Must be good (my guess checking/having the correct cable will solve it),make sure its seated properly
    2)set the drive to master,and remove second drvive if you have one
    3)insure firmware is latest
    4)insure aspi is installed and working ok
     
    Last edited: Jul 17, 2007
  9. Toosh04

    Toosh04 Member

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    its connected, yes. I think im not up to date with firmware/
     
  10. hursty

    hursty Active member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    4,618
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    66

Share This Page