1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

x360key sample test video released

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by Dylanbug, Aug 31, 2011.

  1. Dylanbug

    Dylanbug Member

    Joined:
    Jun 12, 2013
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
  2. Modking30

    Modking30 Regular member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    3,169
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    I think the x360 key will be a waste now
     
  3. will65

    will65 Member

    Joined:
    Jun 8, 2008
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    why will it be a waste
     
  4. Modking30

    Modking30 Regular member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    3,169
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Because the new exploit that released will do the same thing and cheaper. It will also run any application in homebrew. Even though you need to solder, it's still going to be better and cannot be patched. For all we know the x360key will be patched on the first dashboard release.
     
  5. will65

    will65 Member

    Joined:
    Jun 8, 2008
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    still prefer this
     
  6. scorpNZ

    scorpNZ Active member

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Messages:
    4,031
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    78
    that's supposed to be a xkey ugly looking sucker me personally think it's an elaborate hoax & is nothing more than an ad for modchip crowd,it really doesn't show a hell of a lot unlike link below which one assumes is the real deal & supposedly is now in production..pfft like modking stated it's already outdated..lol..

    http://www.elitemodscene.com/index.php/topic/1483-x360key-announced/
     
    Last edited: Aug 31, 2011
  7. CawkFour

    CawkFour Regular member

    Joined:
    Oct 20, 2008
    Messages:
    495
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    the new mod chip can take anywhere up to 2-3 minutes to start. that doesn't sound like a lot but it sucks when you're sitting there waiting.

    also... every new product claims MS can't detect us and blah blah blah. i'll wait to see how this mod chip does over time. i don't want to have to solder a chip onto my board just to play star fox 64.
     
  8. wabashman

    wabashman Active member

    Joined:
    Apr 30, 2006
    Messages:
    7,381
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    heres an idea for all of you bitching about waiting 2 minutes to play a game...buy a slim, and leave it on. zero boot time then.
     
  9. CawkFour

    CawkFour Regular member

    Joined:
    Oct 20, 2008
    Messages:
    495
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    that was a cranky response. addressing one person as "all of you" was an interesting touch as well.

    someone posted the x360key was a waste now. i was just stating that there's a downside to his new modchip method as well. if you don't think 2-3 minutes is a long time for your console to boot up then cool. but i think others will.
     
  10. coorva

    coorva Regular member

    Joined:
    Apr 17, 2005
    Messages:
    1,239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    well while your waiting for the console to boot,do what i do turn your chair around and stair at the wall,,
     
  11. wabashman

    wabashman Active member

    Joined:
    Apr 30, 2006
    Messages:
    7,381
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    the you all wasnt directed to only you. it was directed to everyone bitching about having to wait UP TO 2 minutes. hence the usage of 'all of you'
     
  12. biglo30

    biglo30 Regular member

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    413
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I wonder if XGD3/WAVE12 games will work on this device as well.
     
  13. wabashman

    wabashman Active member

    Joined:
    Apr 30, 2006
    Messages:
    7,381
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    assuming a freeboot or the like gets made that allows fsd to load, then yes as they are working just fine on phat jtags.

    heres another video of the RGE as well:

    HERE
     
  14. coorva

    coorva Regular member

    Joined:
    Apr 17, 2005
    Messages:
    1,239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    thats way to long for it to boot,think ill go back to ixtreme 1.2 firmware,,will i get banned if i use this??please help me
     
  15. wabashman

    wabashman Active member

    Joined:
    Apr 30, 2006
    Messages:
    7,381
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    lol. albeit that was a long boot, but the 3 second reboot was nice. and im sure i can put up with a minute and a half boot to get all my games free, even the new ones that well, no-one other than jtag owners or those that actually buy games can play.
     
  16. coorva

    coorva Regular member

    Joined:
    Apr 17, 2005
    Messages:
    1,239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    i second that,
     
  17. jpizzle

    jpizzle Regular member

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    1,686
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    third :p
    While the Xkey was a great innovation they sat on it far too long and it will never run homebrew. The new Reset Glitch Hack has this beat in so many ways but I guess they will still find a noob market.
     
    Last edited: Sep 3, 2011
  18. coorva

    coorva Regular member

    Joined:
    Apr 17, 2005
    Messages:
    1,239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    leave modking and pothprojects along allready,,
     
  19. CawkFour

    CawkFour Regular member

    Joined:
    Oct 20, 2008
    Messages:
    495
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    can you still get achievements with this new glitch? i have no knowledge of the jtag world but i thought i read (a while ago) that something weird would show up in your "games played" which was obvious that you had a jtag box.
     
  20. coorva

    coorva Regular member

    Joined:
    Apr 17, 2005
    Messages:
    1,239
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    yes you still get your achievements with a jtag,
     

Share This Page