1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XBC TO READ & WRITE

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by RXV2300, Mar 29, 2007.

  1. RXV2300

    RXV2300 Regular member

    Joined:
    Mar 22, 2004
    Messages:
    365
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Want to make back-up of some 360 games using xbc to do this.
    I have no problem readng them with XBC but what do I need to do if I want to use XBC to write?
    After reading is complete I get ".dvd & .iso" saved in a folder & I know that I need to use .dvd to make image burn.
    However once reading is complete/finish I change XBC to "write" but nothing is hi-lited, not even start.
    I have no probelms using "Imageburn 2.2 or 2.3" but can't use "write" function of XBC.
    Can you please give me some idea what I could be doing wrong if there is anything special Ineed to do if I want to use XBC "write" function.
    Thank you,
     
  2. theridges

    theridges Guest

    i would use imgburn or clonecd to burn the images as they are made for this sort of things and are guaranteed to work....
     
  3. RXV2300

    RXV2300 Regular member

    Joined:
    Mar 22, 2004
    Messages:
    365
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Thanks for your input.
    It was my error, I forgot to change drive in the drop-down window.
     
  4. theridges

    theridges Guest

    glad you figured it out...
     
  5. steimy

    steimy Active member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    12,030
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    also with IMGburn (or DVD Decrypter) make sure you set the layer break.
    tools-->settings-->write-->layer break. Check user specified and set it to 1913760. Click ok and burn as normal. This is only necessary the first time burning a 360 game
     
  6. RXV2300

    RXV2300 Regular member

    Joined:
    Mar 22, 2004
    Messages:
    365
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Tks for your input.
    In IMGBURN I've verified what you told me & "user specified" is completely blank.
    I can't quite remember maybe I did this very first time while ago & maybe not, either way I don't have problem using imgburn.
     

Share This Page