1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

xbox 360 2 cd's games(moded xbox)

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by kepos, Mar 3, 2012.

  1. kepos

    kepos Member

    Joined:
    Feb 28, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi! i don't know how big games(2 cd's games)mut be copyed on xbox hdd to work. when console ask me for second cd, what i must do? because i must exit the first to load the second. i'm new in this domain, so maybe is something easy but i don't know the solution. help me pls. thx and a nice day
     
  2. eebeejay

    eebeejay Regular member

    Joined:
    Nov 7, 2007
    Messages:
    2,765
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    First off , Xbox 360 games are on DVD, not CD.

    Second, all Xbox 360 games are either 7.05GB, 7.29GB or 8.13GB in size, which is why they are on DVD.

    Third, with multi-disc games like Mass Effect 2, Final Fantasy XIII, Forza 4, etc simply install the discs to the hard drive line normal. Then while playing the game, press the eject button when prompted, to do so, and insert the next disc to keep playing.
     
  3. kepos

    kepos Member

    Joined:
    Feb 28, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yeah, i've made an mistake and i wrote cd instead of dvd, but maybe you didn't see thatmy xbox is moded on hdd, so i don't use dvd's, i copy games on hdd. if you think that i'm so stupid that i don't know to change an dvd, i'm sorry for you. maybe you are addicted on this forum but adicted on comercials. thx anyway. so...for example i play forza motorsport 4, and when i wanna pick the cars wich requires disc 2(i was thinking at disc when i wrote cd) what i must do? to load another disc wich i like another game on my hdd, i mut exit the first. same thing with battlefield 3. the solution? i mut copy both in same folder? but then the conole will not see them anymore. or maybe i must copy the content of second disc in some folder of firs disc. i hope you understand now my problem.
     
    Last edited: Mar 3, 2012
  4. kepos

    kepos Member

    Joined:
    Feb 28, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    sorry for language mitakes but i'm from Romania, and my englih is not o good
     
  5. BillB

    BillB Regular member

    Joined:
    May 9, 2003
    Messages:
    546
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    He wasn't trying to insult your intelligence. So you have a JTAG or RGH 360? I'm not sure how you would play games that are multi-disc without having to do what was already said by eebeejay. Install the first disc, and you have to manually put in disc 2, disc 3, etc.. I'm not sure of a way around it. Maybe someone with some more knowledge on this can shed some light on the topic.
     
  6. kepos

    kepos Member

    Joined:
    Feb 28, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i have jtag...in original dashboard i choose game library, then play xex loader,after that i enter in moded dashboard, where at 360 games i have the list with games from hdd. from there i choose the desired game, but to load another i mut exit the first. i've tried all the posibilities and combinations of buttons, but nothing. i'm new in this and my knowledge i poor, but maybe with this kind of chip is not possible to play multi disc games. sorry but i'm closed in home and somethimes i'm very upset. thx for understanding
     
  7. eebeejay

    eebeejay Regular member

    Joined:
    Nov 7, 2007
    Messages:
    2,765
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Nope. Wasn't trying to insult your intelligence. I think the language difference proved to be a problem.

    I don't have any multi-disc games to test this out on, but I think the tutorial below should help you out.

    Search and download "Xbox360Game Hack" and then use this --------> Multi-Disc JTAG Tutorial.
     
  8. chubbs09

    chubbs09 Member

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    use xbox image viewer app,to extract the iso to file format,take out the system update folder after that to be safe.then use an app called crear iso to convert the files back to an iso(YOU NEED TO DO THIS FOR ISO2GOD TO READ IT AS IT WONT READ A NORMAL 360 ISO).then use iso2god to convert both the disc iso to the same place and it basically merges the discs for you into 1 folder.so when you go through the list of games on your xbox it will say disc 1 and disc 2 of whatever multidisc game you use.but you will not need to do anything else as if you are using an rgh console with latest fsd dash it basically got a built in disc swapper and does it all for you.....

    cheers

    chubbs09
     
    Last edited: Mar 7, 2012
  9. kepos

    kepos Member

    Joined:
    Feb 28, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
     
  10. kepos

    kepos Member

    Joined:
    Feb 28, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Wright now i'm ripping some games and i will try this. so i jut need to put the same destination folder in iso2god at both discs? and it's done? just like that? sometimes hard things have easy solutions! thx mate
     
  11. chubbs09

    chubbs09 Member

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ye i found out by accident doing mass effect 3 :)

    did you get it working?

    chubbs09
     

Share This Page