1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XBOX LIVE NOT WORKING AFTER I SOFTMODDED

Discussion in 'Xbox - Software discussion' started by haxzorz, Mar 29, 2007.

  1. haxzorz

    haxzorz Member

    Joined:
    Mar 19, 2007
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I recenly softmodded my xbox, i got the dashboard and everything right, but it won't let me into xbox live, post here if u know what i need to do please.



    Thanks :)
     
  2. corn

    corn Guest

    Change your IP to DHCP (AKA Automatic). Then you can access LIVE, just don't cheat : ).

    EDIT: Go to your Normal Xbox Menu, by booting the Xbox VIA Disk tray, then hit back, and go to Settings. Network settings, and change IP Address to Automatic, and change DNS Servers to automatic as well.

    Had this same problem.
     
    Last edited by a moderator: Mar 29, 2007
  3. haxzorz

    haxzorz Member

    Joined:
    Mar 19, 2007
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    corn, i am having a problem....i go to ms dashboard, go to settings, but when i try network settings screen just goes black, and stays black :(



    u know whats wrong?
     
  4. handsom

    handsom Regular member

    Joined:
    Mar 29, 2006
    Messages:
    1,210
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    What version was your kernel before you soft'd it?

    It may have been disabled, for a few different reasons...
     

Share This Page