1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Xbox Live problem

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by urbancool, May 17, 2007.

  1. urbancool

    urbancool Member

    Joined:
    Dec 30, 2005
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ok.. so my 360 has been modded, only i'm not sure what exactly has been done to it when it was done.

    It was all working fine until 10 minutes ago when i purchased & downloaded the RS:Vegas Multiplayer Pack (red Pack).

    As soon as the download had finished, i was disconnected from Xbox Live and now when i go to play ANY game or even sign into Live it won't let me.

    how can i find out what's gone wrong?

    even trying the basic test it just shows a Fail on connection to xbox live & when i pre more info, it just shows a blank screen where the error code should be.

    any idea's at all would be helpful
     
  2. jblaze36

    jblaze36 Member

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    mine is doing the same thing. i went down to the info by the NAT and it said my console has been banned. check that out and see if it says the same thing for you. is anyone else having this problem???
     
  3. steimy

    steimy Active member

    Joined:
    Dec 2, 2004
    Messages:
    12,030
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    well, not as of yesterday i didn't I played DOA4 online, and connected to Rainbow 6 but did not actually play a match. But i already had the new maps. I would really like to know how many people are having problems as of today. And just out of curiousity how many of those people played the Halo 3 demo
     
  4. JLF24

    JLF24 Regular member

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    137
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    read on another site 2 people got banned today... not sure if it is true... last time I was on live was last night....


     
  5. jblaze36

    jblaze36 Member

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i didn't download the halo 3. so i don't think that's it.
     
  6. urbancool

    urbancool Member

    Joined:
    Dec 30, 2005
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i have no figured out i have the Samsung drive, i'm gonna go check the info by the NAT settings... fingers crossed i'm not banned.

    and no... i didn't grab the Halo 3 beta
     
  7. sebast1an

    sebast1an Member

    Joined:
    Dec 19, 2006
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I'm getting the same problem guys :(

    Downloaded the Halo 3 beta with a backup of Crackdown, and did got the first error that it was Game Over or end of the beta period. Did a restart with pressing "Up on D-pad and A" as beta loaded up till Bungie menu came up to apparently do maintenance...

    Got logged out of live, and when did a test it got to the Xbox Live row and failed... Doing a more info for status codes gives:

    W: 0000-000B
    X: 0000-000D
    Y: 00AB-6800
    Z: 8015-190D

    Doing a more info beside NAT explains about "This console has been banned for violations of the Terms of Use". To protect the Xbox Live serive and its members, Microsoft does not provide details about console bans. There is no recourse for Terms of Use violations"

    I'm using a softmodded 360, not too sure what firmware to be honest... apologies...

    Bugger...
     
  8. urbancool

    urbancool Member

    Joined:
    Dec 30, 2005
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    NAT more info shows the console has been banned... wtf do i do now... can i re-flash for it to work?
     
  9. jblaze36

    jblaze36 Member

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yeah, it's official. they are banning accounts.
    link
     
  10. jblaze36

    jblaze36 Member

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i doubt it, i think were pretty much screwed. gotta get a new 360 for live to work.
     
  11. urbancool

    urbancool Member

    Joined:
    Dec 30, 2005
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ffs.... fair enough i guess. we had a good run.... lets see what the next few days bring in for a 'fix' if it's at all possible
     
  12. sebast1an

    sebast1an Member

    Joined:
    Dec 19, 2006
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    They will probably be banning MAC addresses on the xbox live server, these are hardcoded in the hardware so wont be possible to get a work around...

    2nd 360 for playing on live would be only option, and would have to probably be with originals to be safe.
     
  13. urbancool

    urbancool Member

    Joined:
    Dec 30, 2005
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    how ironic that this comes about when new content becomes available...

    especially through a game called CRACKDOWN.... makes you think that MS had this planned all along...

    seems like it's a massive CRACKDOWN on us modded users
     
  14. jblaze36

    jblaze36 Member

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    my friend can still get online. i was wondering did any of you play some games before they were released in stores. like crackdown was leaked a good bit before it came out. and spiderman 3 more recently. my boy's 360 is still going and i don't think he played any games early. just a thought.
     
  15. mikald79

    mikald79 Guest

    i was talkin to a few other ppl on other sites, they have been banned :( looks MS is bringin the noise
     
  16. mikeismad

    mikeismad Regular member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    2,426
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    i had crackdown and spiderman three before they came out and im fine. i have been on all day and just checked and im still online. my NAT says strict. what firmware are you guys that got banned running?
     
  17. jblaze36

    jblaze36 Member

    Joined:
    May 17, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i got a hitachi, don't remember the version, with maximus garyopa 2.3
     
  18. navsav

    navsav Regular member

    Joined:
    Dec 3, 2004
    Messages:
    228
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hey once you get banned can you still play backups by not being connected to live - or did they mess with the console as well to essentially not let it play any backups.
     
  19. mikald79

    mikald79 Guest

    can still play backups , but cannot connect to live ever
     
  20. navsav

    navsav Regular member

    Joined:
    Dec 3, 2004
    Messages:
    228
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Well ya know what - although I won't be playing my rainbow 6 addiction online I will at least finally have a chance to play all those dozens of other games I have but really never got far on because all I did was play rainbow 6 on live!!
     

Share This Page