1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Xbox will not boot at all after Xecuter 3 install

Discussion in 'Xbox - Hardware mods' started by jdawg1979, Jan 7, 2005.

  1. jdawg1979

    jdawg1979 Member

    Joined:
    Nov 19, 2004
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I installed the xecuter 3 last night on my xbox and now it is not working. Once I plugged everything back in and hit the power button nothing came on. The cd rom did not blink or anything. It is like it does not have power. There is a adapter that you plug the power/eject button into and everything is plugged into and that was all plugged in correctly. It has to be something power related but I am not sure. If it had power it would have at least gave me a screen that would indicate that the install was a success or not. Does anyone have any clues on what could cause it not to power up. I dont think I fried it because nothing ever came up. I smelled it and there was no burning smell to it.????????????????? Please give me any advice on things to try.
     
  2. lcarbutt

    lcarbutt Regular member

    Joined:
    Jan 26, 2004
    Messages:
    741
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    power issue, make sure you conected all your power wires back up.
     
  3. jdawg1979

    jdawg1979 Member

    Joined:
    Nov 19, 2004
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Everything is connected up correctly. I checked and double checked.
     

Share This Page