1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Xecuter 2.2 pro installation

Discussion in 'Xbox - General discussion' started by ntm82, Nov 27, 2003.

  1. ntm82

    ntm82 Member

    Joined:
    Nov 19, 2003
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hya.

    I ve got some probs with it.

    I installed it and had to make grey wire longer in order to solder it at the back of mobo.

    So now when I turn it on with chip active (blue led on) cromwell comes up and tray opens. but i couldnt flash it with cd.

    When chip is disabled and 4th switch is on (flash protection) there is no frag.

    What do you think is the problem? Is it D0?

    Thanks in advance.
     
  2. Phil_C

    Phil_C Member

    Joined:
    Nov 28, 2003
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have the same problem so I tried to flash via the PC x2bm erased the bios but froxe up writing the new one ... If I figure out a solution I will post it here :)
     
  3. ntm82

    ntm82 Member

    Joined:
    Nov 19, 2003
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Do you get FRAG when your chip is disabled and 4th switch is on?
     
  4. G4MERZO1D

    G4MERZO1D Regular member

    Joined:
    Apr 20, 2003
    Messages:
    375
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    my m8 is having exactly the same problem as you guys! hmmm we tried a couple of things e.g. re-installation and burn the new bios to a cd but still didnt work.
    will let u know if we get a solution
     
  5. Phil_C

    Phil_C Member

    Joined:
    Nov 28, 2003
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Frag?
     
  6. ntm82

    ntm82 Member

    Joined:
    Nov 19, 2003
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    FRAG is a continous (F)lashing of (R)ed (A)nd (G)ren.
    After installing you chip (Xecuter 2.2 Pro) disable it (No blue led) and put 4th switch to on. Now turn you xbox. and it should flash red and green.
    And when you activate chip (blu LED is on). Now if you turn on xbox, Cromwell will come up and dvd tray open.
     
  7. Phil_C

    Phil_C Member

    Joined:
    Nov 28, 2003
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Yes!
    Actually what happened for me is I installed the Chip turned on the machine mod disabled and it worked fine, turned the machine with the mod enabled it came up cromwell and wanted the cd.

    I put in the cd but it would not work so we decided to try the PC method, hooked up, all was good, tried to flash with x2bm v2.0 beta 7, it erased the bios and froze up 13% writing with several differnet bios. So I tried different x2bm versions, v1.1 froze up as well, v1.0 erased, wrote but failed verification.

    now when it is hooked up to try to power up with the mod enabled it tries to boot 3 times all 3 times the mod light comes on and goes off then the power led on the xbox flashes red and green and does not boot.
     
  8. ntm82

    ntm82 Member

    Joined:
    Nov 19, 2003
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Why dont you try to flash just one bank of bios (not al of them).
    Maybe this will help?
     
  9. Phil_C

    Phil_C Member

    Joined:
    Nov 28, 2003
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I tried flashing them 1 at a time as well but still the same results
     
  10. ntm82

    ntm82 Member

    Joined:
    Nov 19, 2003
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    See, when I try to flash it it goes fine while writing, and at the end it says cannot verify.
    What can I do?
     
  11. Phil_C

    Phil_C Member

    Joined:
    Nov 28, 2003
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I can write with x2bm v1.0 but with that same problem it fails verification._X_X_X_X_X_[small]Phil C[/small]
     
    Last edited: Nov 30, 2003
  12. G4MERZO1D

    G4MERZO1D Regular member

    Joined:
    Apr 20, 2003
    Messages:
    375
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    as i flash mine thru evox i cannot rely comment, but try different bios files is my advice :S sorry
     

Share This Page