1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Xenosaga 2 on HDLOADER please reply...

Discussion in 'PS2' started by Xenokai, Feb 20, 2005.

  1. Xenokai

    Xenokai Regular member

    Joined:
    Jul 10, 2004
    Messages:
    741
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i just put xenosaga 2 on my hdloader its not dual layer dvd its 2 disk well i enabled mode's 1 and 3 and for some reason ir freezes on loading screens but on 1 it worked on the second try threw but am i using the right modes has anyone beat the it or gotten to the 2nd disk does it require the 2nd disk or is it just a save? please any suggestions?
     
  2. Xenokai

    Xenokai Regular member

    Joined:
    Jul 10, 2004
    Messages:
    741
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    anyone plz?
     
  3. DBZB126

    DBZB126 Regular member

    Joined:
    Feb 4, 2005
    Messages:
    127
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    1st from where did you get the game?
    2nd if it is from the US, try making a backup copy of BOTH discs. then erase the originial game from the HDD. and isntall the copied version. i do not know to emory cary trick so you will need to ask someone else.
    if that dosent work, try the game without HDD.
     
  4. Xenokai

    Xenokai Regular member

    Joined:
    Jul 10, 2004
    Messages:
    741
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    no its on my hdd using hdloader i cant use burnt copys anyone else know please help why does it freez at random random load spots even using mode 1/3
     
  5. Xenokai

    Xenokai Regular member

    Joined:
    Jul 10, 2004
    Messages:
    741
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    bump anyone?
     
  6. chris_805

    chris_805 Member

    Joined:
    Jan 19, 2005
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i dont use the hdd, but ive looked a few places for remedies, and all have said with mode 1 & 3 active, it locks up in points durin the game...that the only way they got it to play was by usin the discs themselves (they mentioned the game uses the discs alot)...as of now ive seen no hd fixes or patches, so, if u can, id recommend usin the discs to play it..,.
     
  7. KainX

    KainX Guest

    hey wanna trade games
     
  8. KainX

    KainX Guest

    actually backups
     
  9. Xenokai

    Xenokai Regular member

    Joined:
    Jul 10, 2004
    Messages:
    741
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    huh lol
     

Share This Page