1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Zone alarm pro 4/Can some Help?

Discussion in 'Windows - P2P software' started by ceja_11, Mar 17, 2004.

  1. ceja_11

    ceja_11 Regular member

    Joined:
    Apr 23, 2003
    Messages:
    202
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I bought zone alarm pro 4, now i want to add a list of ip's i want to block, can some help me or direct me to a paga, that can help me do that thanks alot,,,

    Cheers
     
  2. Mattrage

    Mattrage Regular member

    Joined:
    Sep 17, 2003
    Messages:
    201
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Do you want to add them individually, or do you have a list such as guardian.p2p or ipfilter.dat that you want to add en masse?
     
  3. ceja_11

    ceja_11 Regular member

    Joined:
    Apr 23, 2003
    Messages:
    202
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i have them in p2p format, wich ever way possible.
     
  4. seboyd

    seboyd Member

    Joined:
    Jan 7, 2004
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ja I cant figure out how to add the full IP list either, I have both files you mentioned above....
     
  5. Mattrage

    Mattrage Regular member

    Joined:
    Sep 17, 2003
    Messages:
    201
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Dude, they used to have a great guide on the peerguardian.net forums... but they took that site down! So, in my search for an alternative, I found this:
    http://home.comcast.net/~zaupdate/index.html
    Evidently it's a program that takes all the work out of it for you. I'd give it a go. Really kickass of that guy to make that program.
     
  6. ceja_11

    ceja_11 Regular member

    Joined:
    Apr 23, 2003
    Messages:
    202
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    well i try following that guide it updated, but dud transfer and ip's, see it only goes to version 1.8 i think, but i'm running pro 4 so it could be different.

    but if any one can help plz help.

    thanks mattrage for your help though.
     
  7. Mattrage

    Mattrage Regular member

    Joined:
    Sep 17, 2003
    Messages:
    201
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Not trying to sound nasty, but maybe you should try actually reading the page.

    Unless you can give me a [bold]valid[/bold] reason why this program will not work for you, there is no way I'm going to take you by the hand and walk you through the painstaking process of doing it manually. As I said, read the entire page, every word, including the instructions, and follow them. I'm sure the program works as I found a link to it on the methlabs forum.
     
  8. siber

    siber Regular member

    Joined:
    Jan 1, 2004
    Messages:
    225
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Have ZoneAlarmPro and tried to install the program.
    'Invalid Command-line parameters''Unable to continue' Cannot get it to go past this message...
     
  9. thehero

    thehero Guest

    I tried ZA Update 2.0 with Zone Alarm Pro 4.0 and I couldn't get it to work. I made a backup of my current settings as instructed and hit "Go" on the program but it kept saying no IP lines in the file, and gave me a run time error. Am I doing something wrong?
     
  10. thehero

    thehero Guest

    go protowall
     

Share This Page