1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Azureus

Discussion in 'Windows - P2P software' started by MNA, Nov 28, 2005.

  1. Lethal_B

    Lethal_B Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 12, 2005
    Messages:
    4,067
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    68
    I don't use private trackers apart from midnight-torrents & demonoid, which are pretty good. The public sites have all the latest stuff up, I only use private sites for occasional rare files.

    By the way, just installed Bitcomet yesterday because my Azureus wasn't working. Must say I am very pleasantly suprised. The speeds are no different, has a better interface, easier on the cpu etc.

    I must say, I like. =) I suppose when i used it first about 6 months ago, I had no clue about BT. now though, after a few minor tweaks, seems a much better proggy :)

    By the way, has anyone ever dloaded a .rar and found it is password protected? *sigh* ... (phuckin - L) :(

     
    Last edited: Dec 25, 2005
  2. MNA

    MNA Regular member

    Joined:
    Nov 8, 2005
    Messages:
    617
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    @Lethal_B
    You will obviously get higher speeds with private trackers.I have both supertorrents and wild-bytes if you want it for midnight-torrents.
     
  3. celticfc1

    celticfc1 Regular member

    Joined:
    Sep 24, 2005
    Messages:
    408
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Lethal_B

    i too have downloaded a rar that is password protected , usually the password is in the forum of the site you get the file of or theres a proggy that can break the password cant remember what it is called though , i know you can get a free trial any way

    try googleing it see what it comes up with , can i just ask file it was ?? ive got a few passwords for rar files that certain groups use pm me or post :)

    celticfc1
     
  4. egomaniac

    egomaniac Regular member

    Joined:
    Mar 24, 2003
    Messages:
    130
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Lethal_B:

    Usually the page you downloaded the torrent from has a listing of possible passwords. I am like you in that i love BT and using public trackers over private trackers. I only use private trackers for rare and the hard to find stuff.

    I think its a shame that BT is being blacklisted by most private trackers cuz i think its the best client out there and i have used alot of them. I do understand why its being done but i think its a tactic thats bound to backfire in the end.
     
  5. celticfc1

    celticfc1 Regular member

    Joined:
    Sep 24, 2005
    Messages:
    408
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    STmusic isnt up n running yet , should be in the new year at some point :)
     
  6. Lethal_B

    Lethal_B Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 12, 2005
    Messages:
    4,067
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    68
    celticfc1, egomaniac


    I checked the site (I got it from Isohunt, not directly from the site). And it is all in spanish.

    Also, I did get a trial of one of the password cracker things, but it was going at about 1 combo per second, and with 1,200,000 combos to try, I just quit in the end :p

    Thanks for the suggestions though :)
     
  7. celticfc1

    celticfc1 Regular member

    Joined:
    Sep 24, 2005
    Messages:
    408
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    @lethal_b

    did you try the brute force option on the passwaord breaker ? it is alot quicker
     
  8. DLW

    DLW Member

    Joined:
    Jul 22, 2004
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Ok, all you computer gurus, I have a problem. I have Bittorrent and Azureus the port 6882 is blocked on Supertorrents. Remember I have NO router. Which program should I use to download???
     
  9. celticfc1

    celticfc1 Regular member

    Joined:
    Sep 24, 2005
    Messages:
    408
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Ok you need to change your port number to 49152 (i use this )

    tools>options> change incoming/outgoing port :)

    id use azureus , since bit torrent is starting to be banned from major torrent sites :)
     
  10. DLW

    DLW Member

    Joined:
    Jul 22, 2004
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Sorry, I don't see anything like this "change incoming/outgoing port".
     
  11. celticfc1

    celticfc1 Regular member

    Joined:
    Sep 24, 2005
    Messages:
    408
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Try configuration wizzard in tools it tells you the port sorry it shouldve been tcp listening port :)
     
  12. DLW

    DLW Member

    Joined:
    Jul 22, 2004
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Help, I have no wizzard in tools!
     
  13. Lethal_B

    Lethal_B Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 12, 2005
    Messages:
    4,067
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    68
    -are you using the latest version of Azureus~?
     
  14. celticfc1

    celticfc1 Regular member

    Joined:
    Sep 24, 2005
    Messages:
    408
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Thats strange ?? you need to upgrade to the latest version of azureus
     
  15. DLW

    DLW Member

    Joined:
    Jul 22, 2004
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Yes, I'm using the latest version.
     
  16. celticfc1

    celticfc1 Regular member

    Joined:
    Sep 24, 2005
    Messages:
    408
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Well you should have the config wizzard open azureus go to tools >options >then configuration wizard , if you havent got the wizard then your not using the latest version of azureus :)
     
  17. DLW

    DLW Member

    Joined:
    Jul 22, 2004
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hey, I uninstalled & reinstalled Azureus just to make sure I had the newest version. I found the config. wizard and tested the 49152 port and it too gives me a NAT error. What does that mean? I used to use Azureus all the time and now with the newer version I can't. Anymore ideas?
     
  18. DLW

    DLW Member

    Joined:
    Jul 22, 2004
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    This may sound crazy but I tested port 52525 and it worked! My torrent is downloading & looks great so far.
     
  19. celticfc1

    celticfc1 Regular member

    Joined:
    Sep 24, 2005
    Messages:
    408
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    any thing over the 50.000 mark is usually spot on :) have fun :)
     
  20. MNA

    MNA Regular member

    Joined:
    Nov 8, 2005
    Messages:
    617
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Could anyone please recommend a good broadband company for me and I'm in the UK.I would like something under £20 and I want it to be unlimited,I have a broadband now but it just takes the piss.Thanks :-D
     

Share This Page