1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bangkok Dangerous

Discussion in 'DVD Shrink forum' started by royalaser, Dec 23, 2008.

  1. nuklhed

    nuklhed Member

    Joined:
    Dec 29, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Ironlung has it on the button just open anydvd and under settings and choose to deselect (not recommended) al setting. With anydvd and clone I am burning right now! Thanks!!!
     
  2. binkie7

    binkie7 Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    18,496
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Well garmoon at least there was a little challenge for you.

    This is a weird one - either very easy for some w/ AnyDVD - business as usual or changing settings (well that's what they are there for :))
    or doing different combos w/ DVDFab and hitting ignore or for some just not even scanning at all.
     
  3. mililani

    mililani Member

    Joined:
    Apr 19, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    To back up Bangkok Dangerous is really simple. Forget all the slysoft,DVD Fab, Clone DVD or even Rip4Me. You get the complete menu and all the extra. Whats the answer?.....Just use Roxio and copy the disc. Sound silly but It work for me. Did not try Nero ,but probably will work. I hope it will work with all you folks out there.Aloha.....Calvin
    ps...when all else fails try the easy way
     
  4. 7thsinger

    7thsinger Regular member

    Joined:
    Oct 17, 2007
    Messages:
    3,605
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    48
    Have not picked this one up yet, but if it's a challenge...i'll have to.
     
  5. ZoSoIV

    ZoSoIV Active member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    4,123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    mililani, there is no way roxio will work alone, roxio doesn't remove copy protection
     
  6. rtm27

    rtm27 Regular member

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    1,706
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46

    Bro, I think they took the easy way out and just did a straight copy to a DL disk, leaving all the encryption. Unlike those of us who like to choose what to keep and use single layer disks.
     
  7. Sugcat

    Sugcat Member

    Joined:
    Aug 6, 2004
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yes, I have 3 programs and still cant backup. We need updates.
     
  8. 2jiggy4u

    2jiggy4u Member

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I can't copy this dvd for nada!!!! just updated my Any DVD, doesn't read the dvd at all now. Changed the settings, only got through 42% before errors popped up.

    DVD Decrypter didn't work either
     
  9. nycdude

    nycdude Member

    Joined:
    Feb 7, 2004
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    This was mentioned before for Movie only.

    I used an old version of dvdfab decrypter version 3096 and chose movie only and selected movie 1. It copied up to 99.98 percent and popup appeared where I just said ignore all. It finished and I used dvd shrink afterwards and dvd decrypter to burn.

    The copy seems fine when I scan parts on my computer but will play it on my player later to check.
     
  10. mililani

    mililani Member

    Joined:
    Apr 19, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    o.k. trust me roxio works but theres a catch. The movie will play with no problem but heres the catch. I bought this movie and wanted too make three copys for three of my lcd tvs .Using roxio to make copys is the problem it looks like your making copys but it won't play. Too solved the problem use the master copy that you made with roxio and use Nero to make copys for your home use. make sense I hope I did'nt confuse anyone Thanks again Aloha.........Calvin
     
  11. mazster

    mazster Member

    Joined:
    Jan 15, 2004
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    OK, Where can i find Dvd Decrypter version 3096?
     
  12. punko187

    punko187 Member

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ok am able to make a copy of the movie (only the movie)by using Ripit4me V. 1.6.6.0 then Encoding it with Dvd Shrink .ripit4me stop at 93% but go ahead and use Shrink in Re-athor ,movie in Title 1. and don't worry bout FixVTS for the movie has so many extras (bull Crap/protection)that wont work.
     
  13. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    DVD Shrink -> Reauthor mode (don't open disc, go straight to reauthor) -> Title 1, 0 problems. I should mention DVD Shrink works for me most of the time, while failing for others.
     
  14. garmoon

    garmoon Regular member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Messages:
    4,841
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    I'm with ZOSO, there's no way Roxio or Nero would do this movie without a little help removing DRMs-whether SL or DL discs. I don't even think Roxio could shrink it to a SL disc-Recode could and did after the DRMs were removed for me.

    If they could do it, they would be sued so fast they'd be gone from the market.
     
    Last edited: Jan 7, 2009
  15. emart92

    emart92 Member

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    dvd fab 5.2.2.2 disable pathplayer main movie title 1
     
  16. etan1085

    etan1085 Member

    Joined:
    Oct 23, 2006
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Alright...Solution to backup of Bangkok Dangerous
    1. install Anydvd 6.5.0.7
    2. Install Dvdfab Platium 5.1.2.2
    3. insert Bangkok Dangerous
    4. after a minute or two, run Dvdfab WITHOUT disabling Anydvd
    5. The fox should become red at this point.
    6. Exit Dvdfab.
    7. Run Clonedvd (or ripper of choice) and be sure to disable bogus titles 20-25.
    8. Backup with no problems.

    Thanks to previous posters with info.
     
  17. 7thsinger

    7thsinger Regular member

    Joined:
    Oct 17, 2007
    Messages:
    3,605
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    48
    Quote from Fengtao on DvdFab's latest version 5.2.2.5

    BTW, for new protection which was found on Bangkok Dangerous (US) and Disaster Movie (US), you can turn off PathPlayer and make "Main Movie" copy (select title 1) for now. We are working on it, and it should be supported very soon.

     
    Last edited: Jan 7, 2009
  18. NINOCONTI

    NINOCONTI Member

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    excuse my ignorance, i do not know how or where to disable or turn off pathplayer from dvdfab, can anybody help with details? THANKS.
     
  19. 1REDS1

    1REDS1 Member

    Joined:
    Apr 29, 2006
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    updated fab to 5.2.2.2 and backed up movie only (title 1). all is well.
     
  20. binkie7

    binkie7 Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    18,496
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    @NINOCONTI
    In the upper right corner of Fab click on the green check mark. Under DVD on the left hand side pick pathfinder - the option is there to disable.

    edit: clarify correct place for pathfinder in Fab5
     
    Last edited: Jan 7, 2009

Share This Page