1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

"DNS Error Has Occured (80410410)"

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by extremzor, Mar 20, 2006.

  1. RaWarner

    RaWarner Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    That link doesnt work.

    Suppose i'll just have to give it all a go again, see that I did it correctly.
     
  2. PieceFull

    PieceFull Regular member

    Joined:
    Jan 23, 2006
    Messages:
    1,832
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Sorry man, i fixed it up try again.

    Make sure you go thru the wifi max thread carefully eg all about sharing internet
    repairing zdwlan
    setting up ips
    its all there.
     
  3. RaWarner

    RaWarner Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    YAY! ITS WORKED :d:d:d:d:d:d:

    That link you gave me, just had to change a few Zlan settings! Thanks bud:)
     
  4. RaWarner

    RaWarner Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    pffft mow it saying ip timed out grrr:(

    it was working a min ago tho..meh! suppose keep trying:)
     
  5. PieceFull

    PieceFull Regular member

    Joined:
    Jan 23, 2006
    Messages:
    1,832
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    keep trying the repair function. it happens man but once you have it all up and running for a while you should be sweet.
    Good luck m8 hope it all goes well
     
  6. RaWarner

    RaWarner Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I've managed to get it to say "succeeded" for testing it twice now, but when i go onto browser...says its time out.
     
  7. RaWarner

    RaWarner Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Right its working fine, just for some reason the cpnnnect disconnections every so often, for instance when i try sign on to msn and etc!

    Do you know why?
     
  8. PieceFull

    PieceFull Regular member

    Joined:
    Jan 23, 2006
    Messages:
    1,832
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    hmmm sorry man, i dont really know past this.
    What i suggest you try is setting up all your ips dns's manually.
    If you have a DHCP server running try disabling it.
    Otherwise contact datel support
    support@codejunkies.com
     
    Last edited: Apr 8, 2006
  9. Train04

    Train04 Member

    Joined:
    Aug 14, 2006
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi when i test my connection i get internet connection succeeded however when i go on the internet browser i get a blank loading screen for ages then i get The connection to the sever timed out. plz plz help!!!!!!!!!!
     
  10. MiniMage

    MiniMage Member

    Joined:
    Aug 14, 2006
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    it may be that the psp dosent find the router.

    that way it keeps trying to conect but it dosent find it and you get timed out.

    try resetting your router and you may have to move closer to the router, it may be that the signal is very weak.
     
  11. 0142397

    0142397 Member

    Joined:
    Aug 30, 2004
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    This might sound weird, but there is no DNS in mine.
     
  12. NiKE2

    NiKE2 Member

    Joined:
    Dec 28, 2006
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Sigh how do u add the mac adress cuz i think thats why i amm getting that error
     
  13. crooksie

    crooksie Member

    Joined:
    Dec 30, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yeh I have looked for my DNS and can't find it aswell :S
     
  14. relly

    relly Member

    Joined:
    Feb 13, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    if any one can helped me i would be glad
    i got the dns error thing and so i tried to find my primary dns by doing the thing u said but i got this
    configuration for interface " wireless network connection"
    DNS servers configured through dhcp: none
    register with wich suffix: primary only

    i really dont no what that means but i will be willling to try anything
     
  15. t33

    t33 Member

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    my default gate is 80.195.18.1 (is this right) because when i put that in internet connection doesnt pass the test but when i use another one like 192.168.0.1 connection passes but i get DNS error?? hmmm any ideas ive read all of these and nothing has changed.

    [Edit]- I dont pass the connection test now watever i do :S dunno wats going on.
     
    Last edited: Feb 14, 2007
  16. Erjerome

    Erjerome Member

    Joined:
    Feb 8, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Ok. I have a dlink wireless router, evrytime i connect my
    modem to my router it says im getting signal and evrything but my "network magic" program (came with my router) says my modem is not connected. But wen i use cable to connect directly from my modem to my laptop, it works great, thats why I was able to post this. Anyways, wen I tried going on msn, theres this troubleshoot thing that comes up coz i cant connect also troubleshoot tells me whats wong with my connection it says dns error, i have no idea how to change my dns, but i know a bit in my router configuration, just a lil' bit. Im a real noob when it comes with my router,and ya my psp cant connect -.- . pls help me :(
     
  17. Erjerome

    Erjerome Member

    Joined:
    Feb 8, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    How do you change dns primary and secondary????
     
  18. helpPSP

    helpPSP Member

    Joined:
    Mar 2, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    since u seem like a good person I NEED SOME HELP PLAESE i keep getiin eroor like 80410410 whoch is something but i need help please
     
  19. tay1409

    tay1409 Member

    Joined:
    Mar 4, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Wha tdo i put as my dns on my psp
     
  20. pcav

    pcav Member

    Joined:
    Jun 13, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi, you seem to have the answer to most questions asked on here, so i was wondering if you had one for mine..
    I have 2 comps in my house, one wich is hardwired and one wich is wirlessly connected. the one that is hardwired has no porblems, however the wirlessly connected comp has a full connection, that states that it has avery good connection, that my dlink program is up and running leaving me to believe that it is actually connected and should be able to connnect to ie. but when i go to use a program such as ie, or aim, or anything else that needs to connect to the interenet to run they all either say, cannot display webpage, or connect error occured, my xbox live wich is wirless is also not able to connect now, and says it the diagnostics test that it has a problem with the dns, i called my isp, and they said is seems to be fine and we will have to contact d link and try to find out how to open its properties to find out the problem, wich we cannot do. i have tried everything i could think of and nothing seems to help. if you know my problem and how to fix it i would really appriciate it,, thank you.
     

Share This Page