1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Emulators For PS2 ( Other Consoles )

Discussion in 'PS2' started by Noriko82, Jan 29, 2005.

  1. smokyrain

    smokyrain Senior member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    5,217
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    118
  2. numnuts87

    numnuts87 Regular member

    Joined:
    Mar 27, 2006
    Messages:
    179
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hey I'm back it worked great thanks , now that you are the All Mighty God of my ps2 forum help lol , I thought I'd ask another Q

    I'm trying to run mame the same way I did SNES station , is there a way ? because when I do it and load the .elf it freezes at the ps2newz.net screen

    Any help would be great Thanks !!!
     
  3. smokyrain

    smokyrain Senior member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    5,217
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    118
  4. numnuts87

    numnuts87 Regular member

    Joined:
    Mar 27, 2006
    Messages:
    179
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Aight , so that idea's a bust bigger than a pornstar !!!

    So the Emu that I found that work off the hdd are...

    SNESstation
    Pgen
    infoNES
    and the PCE emu

    Anymore ?

    I thought it would be kewl if it worked but it doesnt , I tried to make the disc and then play it from the cd section of uLAUNCHELF
     
    Last edited: Oct 16, 2007
  5. smokyrain

    smokyrain Senior member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    5,217
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    118
  6. numnuts87

    numnuts87 Regular member

    Joined:
    Mar 27, 2006
    Messages:
    179
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    is there any way to remap the buttons for the nes emu for ps2 I hate using x and o i'd rather swap them for square and x
     
  7. comminup

    comminup Regular member

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Messages:
    137
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    is there a working gba emulator?
     
  8. smokyrain

    smokyrain Senior member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    5,217
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    118
    No there isn't, sorry to say. I wish there was too.
     
  9. djesusjay

    djesusjay Member

    Joined:
    Nov 26, 2003
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Wow never really though of playing my GBA games on my PS2, I'll take a look at it If it's possible>?
     
  10. smokyrain

    smokyrain Senior member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    5,217
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    118
  11. roy110480

    roy110480 Member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    anyone knows how to run snes station on multi-media card(MMC/miniSD/micro-SD? i'm asking coz i have spare 512mb mini sd from my n93 (i bought 2gig miniSD and that makes the complimentary 512Mb unused now).
    well i tried formatting my sd into fat32, loaded snes station on it, created rom folder and loaded tons of roms on it and connected it onto ps2 usb using card readed but nothing works.
    please help on what will i do?
    if snes station won't work in that procedure, are there any emulators that will work in that way? i prefer neogeo-cd, imbNES or dreamcast emulator (if there is).
    i'll be waiting for any reply. please help..
    thanks!
     
  12. smokyrain

    smokyrain Senior member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    5,217
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    118
    You would need to have your PS2 modded first in some manner, and then either use uLaunch to browse to the USB drive and load your SNES.elf, or have AR MAX with media player to be able to see the USB flash drive.
     
  13. djesusjay

    djesusjay Member

    Joined:
    Nov 26, 2003
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    YYYeeeeaaaap, that's how I got mine, I load my NES roms from chip, ToxicOS w/DMS4 Pro menu Tab where I can browse my diferent storage devices including CD, MC0, MC1, HDD, USB. Hope this helps ya out!
     
  14. roy110480

    roy110480 Member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    well i had my ps2 modded but i don't know if i am on the right track with what i'm doing with my miniSD! here's what i did: i downloaded the snes station with usb support (i downloaded it somewhere but i can't remember where) formatted my miniSD to fat32, installed snesstation on the main folder, created rom folder and loaded zipped roms. is that right? what are the files that i need to download/install aside from snes station and where should i put those files? what's this ToxicOS w/DMS4 Pro thing?
     
  15. smokyrain

    smokyrain Senior member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    5,217
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    118
    Ok so how is your PS2 modded, with a modchip or by using Swap Magic?

    The ToxicOS w/DMS4 Pro thing is a modchip, and he has a menu that he can go through to access his usb drive. Most modchips have a Menu that you can use to browse your devices.
    So what we are saying is you need to be able to boot the SNES.ELF from your usb flash drive by using either a modchip, or by some other method of modding, either exploit, swapmagic, then uLaunch.elf, or AR Max with media player.
     
  16. djesusjay

    djesusjay Member

    Joined:
    Nov 26, 2003
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Any more questions feel free to ask us, lol. Thanks smoky!
     
  17. smokyrain

    smokyrain Senior member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    5,217
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    118
    Lol, your welcome djesusjay!
    Yes we are here to help if we can.
     
  18. roy110480

    roy110480 Member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    guys thanks for all your help! well anyway, a friend whose now working abroad sold this ps2 to me coz he's leaving and we have no contacts now but i think it's modded with a modchip. but it doesn't have the usb browser like what you're saying. if i open the browser menu, only the cd player and memory card menu is opened. is there any other way that i should do aside from buying AR MAX? if none, what action replay should i buy/use?
     
  19. smokyrain

    smokyrain Senior member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    5,217
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    118
    Ok then since its a modded PS2, then you could download uLaunch 4.12 DVD ISO from my folder(click my name to the left and go to my rapidshare folder) then unzip it, and burn the ISO to DVD.
    Once you boot uLaunch, you can then go to filebrowser, and then go to usb mass. If its recognized you will then see your SNES.elf and be able to launch it. Let us know if that works out for you.
     
  20. roy110480

    roy110480 Member

    Joined:
    Dec 20, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i have no dvd writer, cd writer only. are there any iso for cd? how should i burn it, by nero iso burner?
     

Share This Page