1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problems with the movie 'Up' (Disney)

Discussion in 'DVD Shrink forum' started by EAGLES69, Oct 29, 2009.

  1. EAGLES69

    EAGLES69 Member

    Joined:
    Dec 29, 2004
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    for the dvd "up " i used dvdfab 6.2.0.2 and set it for movie only and copied file number 51 (1) or 57 (1) thats where the movie only is .......wanna thank members in here with information :)
     
  2. dragonx17

    dragonx17 Member

    Joined:
    Jan 3, 2006
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    SO for Up and The Ugly Truth ? for those that used dvdfab6206 beta.. and are having good luck. u guys have purchased the program correct? cause when i use the beta and trys to read the disc for both of these it tells me i have to renew or purchase.

    In the past it was free - i am just checking cause i think i will purchase...



     
  3. jmgeewiz

    jmgeewiz Member

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi i was Successful copying the movie UP by using 2 programs running at the same time for some reason Fabdvd didn’t read the disc alone but when I left both programs running 1 click DVD copy and Fabdvd 6.2.0.2 and both read the disc. I used fabdvd to convert and very successful. (Use Main Movie for copying)
     
  4. areamike

    areamike Member

    Joined:
    Jun 22, 2005
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I made a 1:1 backup copy of UP using AnyDVD 6.6.0.0. I then burned the files(5.27gb) to a Double Layer disc using DVD Fab.

    Watched the backup copy last night and it is perfect.

    I usually make 1:1 backups of the movies I really like. Others I usually shrink to fit on a Single Layer DVD.
     
  5. areamike

    areamike Member

    Joined:
    Jun 22, 2005
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    DVD Fab 6.1.2.5 made a 1:1 backup of The Ugly Truth for me perfectly.

    Yes, purchased version.
     
  6. rick5446

    rick5446 Guest

    areamike : Why did U waste a Dbbl layer, when a single would have done.
    Compression would not been that much difference
    U could have run it through DVD Rebuilder
     
    Last edited by a moderator: Nov 11, 2009
  7. areamike

    areamike Member

    Joined:
    Jun 22, 2005
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I guess I'm kind of anal about it. Compression would have been at about 80% quality.

    I guess you're right, I could have just done single layer.
     
    Last edited: Nov 11, 2009
  8. rick5446

    rick5446 Guest

    Which is even good Quality on my 50in Screen
    I can see doing a large movie like the Harry Potters, or anything over 2hrs..But not Animations, the Quality loss is NILL, the cost is a KILLER
     
  9. Gabriel15

    Gabriel15 Guest

    Yup, the process, using AnyDVD 6.6.0.3, is correct, just follow these steps:

    -Open AnyDVD 6.6.0.3, read the disc, then use "Make rip DVD video to hard disk"
    -Then open it in DVD Shrink, analyze and backup in ISO.
    -I personally use Alcohol 120% to burn the movie.

    And that's the way I use and I play it in my DVD Player and it's all good, well this is the process that Paschal93 posted.
     
  10. JoeR1

    JoeR1 Member

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Did the movie "UP" with DVDFAB 6205, played it and worked fine! Also this DVD has no menus, this is the first one I seen like this. Is this a new thing with Disney DVDs or other DVDs? Weird thing I thought there was something wrong with DVDFAB until I played my original copy on my home DVD player and there it was, no menus. It plays the previews/bonus stuff in the biginning and then the movie starts.
     
  11. rick5446

    rick5446 Guest

    JoeR1 : U probably ripped just main movie instead of with movie with menus
    I personally don't care 4 the menus as it's just one more step U have to go through just to start the movie, once started, chapters do pretty much the same thing
    But I'm just one of that breed, a lot of people like the menus. Making selections in menu is easier 4 most.
     
    Last edited by a moderator: Nov 12, 2009
  12. peezwizz

    peezwizz Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Anyone successful in copying UP on a Mac? I've tried a few programs but had no luck what-so-ever... any ideas?
     
  13. FredBun

    FredBun Active member

    Joined:
    Nov 27, 2003
    Messages:
    1,168
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Slysoft does it again thank you.
     
  14. v1nce

    v1nce Member

    Joined:
    Oct 17, 2006
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    For those that don't get a menu or subtitles, it's been noted in some places online that the rental disks have neither.
     
  15. creaky

    creaky Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Messages:
    31,683
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    No discussions here re Rentals thanks.
     
  16. asajj

    asajj Member

    Joined:
    Dec 22, 2006
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    is there anything else i can use my 21day trial of anydvd has expired
     
  17. creaky

    creaky Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Messages:
    31,683
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
  18. asajj

    asajj Member

    Joined:
    Dec 22, 2006
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i recently purchased a 4 disc copy of up and iam trying to backup the regular dvd version not blue ray. but my 21day trial version of anydvd expired and other free trial programs i can use if so can some point me to it and a guide on how to use it . have been using dvdfab. shrink and vts and imgburn. when i try dvdfab it keeps scanning then closes ver 6.0.22
     
  19. creaky

    creaky Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Messages:
    31,683
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    I'd overlooked this before as Up isn't out in the UK yet ~
    ~ http://forums.afterdawn.com/thread_jump.cfm/583712/4917506
     
  20. rick5446

    rick5446 Guest

    asajj: pm me I can help U out their

    *edit by Mod - best not to suggest stuff like that thanks*
     
    Last edited by a moderator: Nov 13, 2009

Share This Page