1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[PS2]2part game problem

Discussion in 'PS2 - Hardware boot discussion' started by InsAnEAzn, Sep 19, 2010.

  1. InsAnEAzn

    InsAnEAzn Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    well yeah im having a bit of a problem with this game
    i have a toxic OS mod and i downloaded this game Yakuza 2 undubbed
    now the US version is suppose to be a dual layer disc
    and the japanese version is 2 seperate discs
    so i downloaded that and now i got 2 game isos with the same boot file and i was wondering, is it possible to like merge the 2 files?
     
  2. smokyrain

    smokyrain Senior member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    5,217
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    118
    I am a bit lost here

    Are you saying you have the US Yakuza 2 and the Jap Yakuza 2 images downloaded, or just one of them.

    If you downloaded the two disc version, or that someone made into two discs, you will have to burn it as two discs.

    There is no way to merge it back, once its been put into two separate ISO images.
     
  3. InsAnEAzn

    InsAnEAzn Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    awww seriously?? >.>
    because i dont burn discs, i put it straight onto a hard drive so its long taking it in and out all the time >.>
    and forget about the us and the jap whatever is there a way to put the 2 cds into the hard drive?? i tried but its because they both use the same boot file o.o
     
    Last edited: Sep 20, 2010
  4. smokyrain

    smokyrain Senior member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    5,217
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    118
    It should work even though they have same Disc id. You name them disc 1 or disc 2
    I have put GOW 2, split into two discs on the hdd before.
    Did it give you some error or something?
     
  5. InsAnEAzn

    InsAnEAzn Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    well i used winhiip and it just tells me that the program cant install on my hdd
    so yeah its weird...
     
  6. smokyrain

    smokyrain Senior member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    5,217
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    118
    That is weird. I will show you below my GOW 2 that I ripped into Two discs and installed using Winhiip 1.7.6
    Note at the bottom, same BOOT file, but its the partition info that really matters, as they are different size, although I see Winhiip reports them as the same size.

    I am wondering if its because there is a problem with the ISO image itself, seeing someone else created it, not yourself.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Last edited: Sep 20, 2010
  7. InsAnEAzn

    InsAnEAzn Member

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i will try and look into that thank you
     
  8. smokyrain

    smokyrain Senior member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    5,217
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    118
    no problem..
    Just test your ISO images by opening them in ISObuster 2.0
    If they open with no problems, then they should be fine. Thats what I usually do to test them.

    Otherwise I am not sure the problem as long as other ISO images copy to your hdd disc with no issues.
     

Share This Page