1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PS2 HD Questions

Discussion in 'PS2 - Hardware boot discussion' started by Rdrgz, Jul 9, 2006.

  1. dan168

    dan168 Regular member

    Joined:
    Jan 15, 2006
    Messages:
    2,820
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    What version is your new PS2? If you have a slim PS2 then you need to get HD Combo if it's a V12/V13, and if you have V14 then your only option is USBAdvance, which is slow and has bad compatibility.
     
  2. Rdrgz

    Rdrgz Regular member

    Joined:
    Dec 29, 2004
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
  3. dan168

    dan168 Regular member

    Joined:
    Jan 15, 2006
    Messages:
    2,820
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    in that case just get a chip for the other PS2 (with HDD your best option is DMS4 Pro - not cheap but ToxicOS is the best program for games from HDD), otherwise if you don't want to spend that money you could just get a cheap chip and run HDLoader from disc
     
  4. Rdrgz

    Rdrgz Regular member

    Joined:
    Dec 29, 2004
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    but will hdloader support 250gb?
     
  5. dan168

    dan168 Regular member

    Joined:
    Jan 15, 2006
    Messages:
    2,820
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Yep. HDLoader 0.8b can support to (theoretically) 2TB
     
  6. Rdrgz

    Rdrgz Regular member

    Joined:
    Dec 29, 2004
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    where can i get it?
     
  7. dan168

    dan168 Regular member

    Joined:
    Jan 15, 2006
    Messages:
    2,820
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Get what? If you are referring to HDLoader I posted the link before
     

Share This Page