1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PS2 Mod Chips

Discussion in 'PS2 - Hardware boot discussion' started by KungFu123, Dec 23, 2004.

  1. midnite00

    midnite00 Member

    Joined:
    Sep 3, 2005
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hmmm...Thanks alot. Good read. I'm not sure between Method 2 or 3, but neither require use of A/V cables connecting your PC to the PS2. Apparently I don't need a USB A to A connector either...thank god... :p Only found one in this crap-hole town. Need a Flash drive though.
     
  2. Glitched

    Glitched Guest

    How big of a flash drive do you need??? Hold up wats a flash drive the thing thats a storage device??
     
  3. midnite00

    midnite00 Member

    Joined:
    Sep 3, 2005
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I think it's what I need to connect the memory card to the PC. I'm really not sure though. It's what comes with ARM Evo, so you should have one. I need to sleep more. Bleh
     
  4. midnite00

    midnite00 Member

    Joined:
    Sep 3, 2005
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ahhh...ok, I'm stupid. You store info onto the flash drive and then plug it into the PS2's USB port. So the flash drive is for storage.
     
  5. Glitched

    Glitched Guest

    ok now i know what your talkin about ,how big do you need one,they come in 32.64.128.256.512.1gig(1024).and now 2gigs(2048) but thats real expencive ,the 1 gig one is around 70-90$ can
     
  6. midnite00

    midnite00 Member

    Joined:
    Sep 3, 2005
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    One big enough to hold the exploit's files on it. So actually the 32MB should be fine. But it mentions that ARM has compatibility issues with certain Flash drives.
     
  7. midnite00

    midnite00 Member

    Joined:
    Sep 3, 2005
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hmmm, Guess it's more ebay fun for me. Think I'll save it for tomorrow though. I don't know enough about Flash drives right now to just up and buy one. Gotta do some research.
     
  8. Glitched

    Glitched Guest

    Just a heads up midnite00-most of the ps2s on ebay are broken!!!!!!
     
  9. midnite00

    midnite00 Member

    Joined:
    Sep 3, 2005
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Oh I know, Cause all of them I've sold on ebay have been broken. But not all of them are. And if yer lucky you can find a deal.
     
  10. midnite00

    midnite00 Member

    Joined:
    Sep 3, 2005
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Oh man, I feel stupid now. I realize how I broke my first PS2 with the slide tool. I tried to pull the tray out with the card, when you aren't supposed to. Openning up that PS2 sure did help me out.
     
  11. Glitched

    Glitched Guest

    Stop double posting unless u wanna get banned
     
  12. midnite00

    midnite00 Member

    Joined:
    Sep 3, 2005
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
  13. Glitched

    Glitched Guest

    was that ok really nessasary all you had to do was say ok in the next post that was related to the topic
     
  14. midnite00

    midnite00 Member

    Joined:
    Sep 3, 2005
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    No, it wasn't really. Anyways I found a flash drive at Wally World for the cheap, and according to this Independence Exploit Installer I can use Codebreaker which I have so I'm gonna give it a try. And you were right Glitched, using Swap Magic does seem like the easier way to go.
     
  15. Glitched

    Glitched Guest

    see, I told you :p,just forget everything else and go buy a ps2 and swap
     
  16. midnite00

    midnite00 Member

    Joined:
    Sep 3, 2005
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I am gonna give it a try though. Just to see if it works, and to show my friends how "smart" I am.... :p Besides, who knows when my Swap Magic discs will come in. This method using Code Breaker..I'm not sure if I'm gonna need a slide tool or not, it says to swap out, butit's not specific. Guess I'll ask in another thread that has to do with that topic and stop being off topic in this one.
     
  17. Glitched

    Glitched Guest

    DOnt worry keep postion in this thread,a lot of threads go of topic about 90% do,dont worry you wont get banned or anything
     
  18. midnite00

    midnite00 Member

    Joined:
    Sep 3, 2005
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    If I had the money to spare on some Modchips I would have practiced soldering onto those broken PS2 motherboards. I took a jewelry class in college and we learned how to solder. Then I probably coulda made some money around here putting chips in people's systems. I'm sure there's gotta be some demand for it locally.
     
  19. Glitched

    Glitched Guest

    first worry bout your self and your ps2 o.k lol
     
  20. Tokijin

    Tokijin Active member

    Joined:
    Sep 9, 2005
    Messages:
    5,840
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    Yeah I tryed to tell the person in this thread: http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/231093 that Swap Magic is a lot easier than installing exploits and using cogswap loader. In a previous thread he insisted that he could get it working with ARMAX and I was wrong. Well a week later he's still fiddling with the burning procedures and can't get it working. Swap Magic is hell a lot of easier than messing with exploits. Glitched is right. You'll never have to jag around with the memory card slot again. Also check this link for slide card usage: http://www.saveware.com/SlideCardUsageAndInstall.htm The flip top is better if you ask me. I boot my PSX backups with Breaker Pro and a flip top. Later.
     

Share This Page