1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PSP motherboarb compatibility guide(Full)

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by legend999, Jul 21, 2006.

  1. john-e-i

    john-e-i Guest

    you have to wait as of now it doesnt matter about the mobo as all are able to be downgraded but the highest version you can downgrade is 2.8 so 3.01 being a bigger number means ur screwed for a bit...also read above posts before posting stuff as i had just answerd this question and ppl will soon get pissed if you keep doing that....believe me i know....lol
     
  2. DJchemist

    DJchemist Regular member

    Joined:
    Dec 4, 2006
    Messages:
    207
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    john-e-i,

    Im trying to downgrade my Friends psp with Dark_AleX's 2.71 downgrader.

    in his UMD drive..it has the lettering ICB001
    now i thought this was the TA-082 mobo unit?

    when i run the installer n stuff..it goes into a black window
    and a single line appears

    "This PSP doesn't seam to be a TA-082 PSP."

    kinda confused? lol it won't work. things arnt adding up to me
     
  3. john-e-i

    john-e-i Guest

    ok well a ta-082 mobo has ic1003 so unless sony has gotten smarter and disguised the mobo you, you do not have a ta-082 but i need a bit of information from you in order to confirm this, how long have you had your psp?, where you first owner?, was it refurbished? and if the answer to anyone of this is no let me know asap or just look for a 2.71 downgrader thats not for a ta082 and it will b fine...post back as soon as possible
     
  4. cem16

    cem16 Member

    Joined:
    Jan 9, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hey guys I'm so happy because I have a IC6001 motherboard and I have upgraded to 3.03 OE-B it works with all motherboards except its a harder way on ta082
     
  5. all_in

    all_in Member

    Joined:
    Mar 4, 2005
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    how can you tell what firmware your goin to get on the psp that comes with the game and a 1 gig mem stick... the box is different...
     
  6. DJchemist

    DJchemist Regular member

    Joined:
    Dec 4, 2006
    Messages:
    207
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Since December 06'

    yes

    nope.
     
  7. logan19k

    logan19k Regular member

    Joined:
    Mar 8, 2006
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i installed 2.71 and it says on da umd fing 1c9001 but when i run dark alexs guide and the part where you run the idstoragechange it says PSP doesn't seem to be a TA-082. why? when 1c9001 is capable.
     
  8. varunrai

    varunrai Member

    Joined:
    Dec 4, 2005
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hey all!! fist post here....and im really sorry for being just a little lazy but i couldn't go thru 680 odd pages so im just gonna ask away....
    i was in hong kong this weekend n picked up a psp.
    the guy gave me a giga pack(yeh they're outa production) but told me i could download games on it. course he took extra money but whatever.figured my mistake later.
    it was a 1.5
    no he also gave me a game...nfs carbon...original.
    my brto used the game and without me knowing upgraded it to 2.71
    i have IC1003 and 1CB001/1C6001/1C9001 one of em...couldn't quite make out what...will try again tomorrow when im home.
    the box has the letter L.
    can i downgrade it? if i can could someone PLEASE run me thru it step by step. really reaaly would appreciate it. Thanks!!!
     
  9. varunrai

    varunrai Member

    Joined:
    Dec 4, 2005
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    corrections to my earlier post
    *first
    *now
    *bro
    pls help!!!
     
  10. varunrai

    varunrai Member

    Joined:
    Dec 4, 2005
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    oh another doubt.... do i HAVE to downgrade to use the emulators to play iso games??? or can i just load an emulator and play on. if so, which emulator can i use?
     
  11. legend999

    legend999 Regular member

    Joined:
    Jun 30, 2006
    Messages:
    696
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Well,you need a homebrew capable firmware.IF you have an official sony firmware,the answer is yes,you need to downgrade.
     
  12. hasanoun

    hasanoun Guest

    ME TOO. i just found out that i have IC6001 on left side and IC1003 on the other. WEHAT IS MY PSP MOTHERBOARD?
     
  13. lupayne

    lupayne Member

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    The following are for the EU/UK versions of the game:

    GTA: LCS (Non-Patched 2.6 version):
    ULES-00151#

    GTA: LCS (Patched 2.6 Version):
    ULES-00151#2

    For the U.S version of the game:

    GTA:LCS (Non-Patched Version):
    ULUS 10041


    do you think that the U.S. version of the game(ULUS 10041) is a non-patched version and can be used for downgrading from 3.03 into 1.50? because u need a non-patched version 2.0 gta:lcs for downgrading. and my gta:lcs version is 2.6, but in my gta:lcs case...there's a "ULUS 10041GH" in it. is it the same or is it different? can i use the downgrader?
     
  14. Menissalt

    Menissalt Member

    Joined:
    Apr 11, 2007
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I have managed to brick my PSP and need to replace my motherboard. Which mother board do you recomend i get (i've got the PSP1001 don't know if it matters)
     
  15. fixmahelp

    fixmahelp Member

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    HEY GUYS I NEED HELP FOR MY PSP VERSION 2.82.HOW TO UPGRADE MY VERSION
     
  16. pascua

    pascua Member

    Joined:
    Dec 5, 2007
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    what if my psp has no numbers inside the umd slot?
     

Share This Page