1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Swap Magic 3.3 Working/Non-Working/Patch List

Discussion in 'PS2 - Software boot discussion' started by pretense, Apr 1, 2005.

  1. jim200

    jim200 Member

    Joined:
    Dec 15, 2005
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    How's Okami?
     
  2. smek

    smek Guest

    Okami works great with SM 3.6
     
    Last edited by a moderator: Sep 25, 2006
  3. milhavoc

    milhavoc Member

    Joined:
    Jun 9, 2006
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    does anyone know if valkryie profile 2 works with swap magic 3.3, i dont think the game runs on DVD9 anyways.......
     
  4. liqid_18

    liqid_18 Member

    Joined:
    Oct 5, 2006
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
  5. l34merik

    l34merik Regular member

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Ok I just got valyrie profile 2 today. It's 4.34gb so its only dvd5. Will confirm if it works with SM 3.3 before this weekend. BTW its the U.S. version.
     
  6. snocat

    snocat Member

    Joined:
    Oct 5, 2006
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Has anyone tried FFXII on Swap Magic 3.6? Does it work?
     
  7. l34merik

    l34merik Regular member

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    When you say FFXII you mean the leaked version? I actually haven't tried it myself but several members on digg says it works. If you mean the FFXII demo then yes I'm certain it works.
     
  8. snocat

    snocat Member

    Joined:
    Oct 5, 2006
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Yeah FFXII the leaked version. Thanks.

    Can't will till Swap Magic gets here!
     
  9. TKEgon

    TKEgon Member

    Joined:
    Oct 5, 2006
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Leaked version works with 3.6
     
  10. CHEESEPIE

    CHEESEPIE Regular member

    Joined:
    Mar 18, 2006
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    it seems prince of persia 2 is on that list however it isnt working with my flip top, SM 3.6 any ideas?
     
  11. l34merik

    l34merik Regular member

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    There could be lots of things that could help it work on ur ps2.
    1. Use high-quality media
    2. Burn at around 4x-8x depending on max speed of ur burner and media
    3. did you try special boot?

    Also one huge thing that I would like to tell all members of Afterdawn is that USE SPECIAL CD MAKERS for writing on your media. I didn't know until recently but using regular Sharpies eventually ruin your disc since the chemical from the Sharpie will corrupt your data. Now I have to buy 100 more DVDs and back up everything I every burned agained. Dang this sucks
     
  12. CHEESEPIE

    CHEESEPIE Regular member

    Joined:
    Mar 18, 2006
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    its an import so i have no idea what kind of media its on since it looks as if it has a cover like any original
     
  13. l34merik

    l34merik Regular member

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    hmm I would backing it up with your own media because maybe it would work. Some places are all bootlegs so maybe it looks original but maybe is bootleg and burned on some cheap crappy media.
     
  14. CHEESEPIE

    CHEESEPIE Regular member

    Joined:
    Mar 18, 2006
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    thats probably the case, anyway it works on my friends ps2 which is modded so does that help?
     
  15. l34merik

    l34merik Regular member

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Well I'm sure that Prince of Persia 2 works with Swap Magic 3.3 (since I have it) so it should also work with SM 3.6. Maybe your friends laser on his ps2 is just better or something. I find that media usually helps with my laser problems so backing it up with my own quality media is what I would try.
     
  16. dover1

    dover1 Member

    Joined:
    Oct 26, 2006
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi, I have a Silver Slimline PS2 and I installed the Magic Keys. It works great with the Swap Magic 3.6.

    My question is:

    There seems to be a problem with the game copy of Dance Factory (The game for the "dance mattress").

    The CD doesn't stop spinning and thus I can't swap and put in a music CD that is essential for the game.

    Thanks in advance for the help.
     
  17. l34merik

    l34merik Regular member

    Joined:
    Jul 27, 2004
    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    put in a music cd after you load the game? is that what you mean? I'm guessing that if the game is just looking for a music cd you could just open the disc tray and the ps2 won't look for a verification. Also since you have the magic keys the ps2 won't know if the tray is open so you would have to just take out the magic keys when you want it to know you opened it.
     
  18. dover1

    dover1 Member

    Joined:
    Oct 26, 2006
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    No! no... there is a problem with this game as a backup. I have the silver stickers, i can NOT take them out any more, they are permanent. I must have them to use Swap Magic with backup CD's.....

    This game i am talking about, DANCE FACTORY, it says: "PUT IN MUSIC CD IN PLAYSTATION". That means, i must take out my game, and put in a music cd in my playstation instead, and thus the game generates moves for the dance mattress with the music CD i put in. Exactly there lies the problem: I can't! The game just doesnt stop spinning when i open the lid of my PS2! I can't take out my game to put in my music CD...........
     
  19. RIVALSHOW

    RIVALSHOW Regular member

    Joined:
    Apr 17, 2006
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I've tried FFXII leaked vers.


    Works like a charm with swap magic 3.6!
     
  20. 007PStwo

    007PStwo Regular member

    Joined:
    Jan 5, 2005
    Messages:
    315
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Dover your game works do a real eject when swaping in the music cd not a swap.
     

Share This Page