1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

The Official God Of War Thread ( SONIX tool fix fully working)

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by Jizmak, Mar 27, 2005.

  1. smokyrain

    smokyrain Senior member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    5,217
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    118
    GOW tool rar can be found here
    Thats a direct link to it, or you can click my name to the left and access my folder to find it.

    As for just the GOW plug in etc go to www.alucard.cc and sign up and request or look for the rest.
     
  2. faz4ever

    faz4ever Member

    Joined:
    Sep 2, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hey smokyrain ..
    i tried using your rapidhsare account but after downloading the files the rar files wouldn't open... something about corrupt header? is that me or are the files not working? just wanted to double check

    thanks

    EDIT: nvm... apparently my winrar was an older version... heh... everything works good... thanks! :)
     
    Last edited: Sep 7, 2007
  3. ilcmdme

    ilcmdme Regular member

    Joined:
    Feb 27, 2005
    Messages:
    214
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I dloaded the gow tool rar which contains: apache2, iml2iso, ps2_gow_pak_toc, pssdown_v1.01, rogue, toxic dual layer patcher-v1.0, xpert and zerofile.dll. Can someone point out which program is the gow tool to be exact? Why include all of this if I don't need them all to rebuild god of war? A little help will be greatly appreciated. thanx.
     
  4. smokyrain

    smokyrain Senior member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    5,217
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    118
    The PS2 GOWII PAK TOC is the GOW plugin you will need using Gnie's Expert Tool. It is for GOWII.
    Yes you need all the tools that is why they are there.
    Follow the tutorial.
    That is the files I had uploaded, but just for GOW DVD9, follow the beginning of this thread. Sonix GOW tool is found here. You will need to register. His tutorial for GOW.
     
    Last edited: Feb 8, 2008
  5. ilcmdme

    ilcmdme Regular member

    Joined:
    Feb 27, 2005
    Messages:
    214
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i got two files an iso of 7.93 gb and another file of 8 kb. is this ok? talk 2 me guys. thanx.
     
  6. smokyrain

    smokyrain Senior member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    5,217
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    118
    That is correct for God Of War.
     
  7. ilcmdme

    ilcmdme Regular member

    Joined:
    Feb 27, 2005
    Messages:
    214
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    In rebuilding GOW, what exactly does this process remove?
     
  8. smokyrain

    smokyrain Senior member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    5,217
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    118
    I believe from reading through this guide that it removes the duplicate psw files, and some bonus movies. Says so right in the first post by Jizmak in his tutorial.
     
  9. ilcmdme

    ilcmdme Regular member

    Joined:
    Feb 27, 2005
    Messages:
    214
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Guys, after auto relink dupes and i get to the part where i am supposed to manually relink .psw with .pss files i find that all the .psw and .pss files are on the left side of the window so i can't relinnk.
    I don't think having the god of war iso on second hard drive would pose a problem, that's the only thing different.
     
  10. smokyrain

    smokyrain Senior member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    5,217
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    118
    You have to do it manually so from the left side list select the first file
    (‘A01MP01.PSW’) and search for the same file but with a PSS extension on the right sided list, once
    you’ve found it (‘A01MP01.PSS’) select it and then press the ‘Relink’ button. Do the same for all the
    remaining PSW files.
    As you relink each file the list on the left should get smaller…continue until all files have been
    relinked.
    Once all the relinking is done you should see the following: Rebuild & Relink Complete.
     
  11. ilcmdme

    ilcmdme Regular member

    Joined:
    Feb 27, 2005
    Messages:
    214
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ur not understandin, after autolinking was done all .PSS and .PSW files are comin up in the same column(on the left) so there is none 2 link it with on the right(which is filled with .vag n other files). i'm stuck at that stage. i guess this never happened 2 anyone else, then i'll probably have 2 figure this out 4 myself. i need help.
     
  12. smokyrain

    smokyrain Senior member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    5,217
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    118
    Oh ok should have read that better.
    All I can think is that you missed a step before the relinking process.
     
  13. ilcmdme

    ilcmdme Regular member

    Joined:
    Feb 27, 2005
    Messages:
    214
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    nope, i followed it step by step and i did it twice just to make sure both times same result.
    If i have a dl dvd burner can i just write the iso to a dl dvd-r with dvd decrypter or nero?
     
    Last edited: Mar 4, 2008
  14. smokyrain

    smokyrain Senior member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    5,217
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    118
    Yes if you have DL DVD burner and DL discs you can just write it using DVD Decrypter.
    And as long as your PS2 can play Dual Layer backups, that is fine. You may have to patch the ISO with ToxicDualLayerPatcher-v1.0 for it too work if you have modchip etc.
     
    Last edited: Mar 4, 2008
  15. ilcmdme

    ilcmdme Regular member

    Joined:
    Feb 27, 2005
    Messages:
    214
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i use swap magic 3.6 to boot my backups but never tried a dual layer backup before, what's ur advice shouldn't swap magic 3.6 be able to boot dual layer backups?
     
  16. smokyrain

    smokyrain Senior member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    5,217
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    118
    Swap Magic can't boot Dual Layer backups, sorry.
     
  17. ilcmdme

    ilcmdme Regular member

    Joined:
    Feb 27, 2005
    Messages:
    214
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    r u saying only a modchip can play dual layer backups? coz that would just suck big time i love this game.
     
  18. smokyrain

    smokyrain Senior member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    5,217
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    118
    A modchip, a ps2 hdd with network adapter or the memor32 is the only way to play dual layer backups.

     
  19. ilcmdme

    ilcmdme Regular member

    Joined:
    Feb 27, 2005
    Messages:
    214
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    what is the memor32? coz i don't have a modchip or hdd with network adapter.
     
    Last edited: Mar 5, 2008
  20. smokyrain

    smokyrain Senior member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    5,217
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    118
    You can read all about it in my profile.
    Just look at the second entry, and then the first one.
    http://my.afterdawn.com/smokyrain/
    It costs about $65.00, but to me it was worth it. Too others its pricey.
    And for me it works fine too.
     

Share This Page