1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Trouble with ripping GT4 to DVD5

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by Abelus, Feb 11, 2010.

  1. Abelus

    Abelus Member

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I followed exactly to the instruction of the ripkit and everything went fine, except that when I start playing newly ripped game (no matter on the PS2 or the emulator), it shows the picture with logos [​IMG], and after that the screen goes black and stays black forever. Original game plays fine. What am I doing wrong?
     
    Last edited: Feb 11, 2010
  2. Abelus

    Abelus Member

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Ok, I've heard that the Toolboy's patcher solves the provlem, but I can't find it anywhere.
     
  3. smokyrain

    smokyrain Senior member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    5,217
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    118
    you can find his patches in this thread - link

    Have you tried to just press the 'START' button when you first get to that screen.
     
  4. Abelus

    Abelus Member

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Yes I tried pressing all buttons with no response.
     
  5. smokyrain

    smokyrain Senior member

    Joined:
    Sep 15, 2006
    Messages:
    5,217
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    118
  6. ilcmdme

    ilcmdme Regular member

    Joined:
    Feb 27, 2005
    Messages:
    214
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
     
    Last edited: Apr 14, 2010

Share This Page