1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

vcd On ps2

Discussion in 'PS2' started by kyle.R, Jul 29, 2005.

  1. kyle.R

    kyle.R Regular member

    Joined:
    Jul 3, 2005
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    no i dont but you do see something just pm me on here

    so how come you selling so much stuff on ebay (the link you sent me before)
     
  2. madhive

    madhive Guest

    i dont need it anymore and i broke my fat ps2 so i cant use hdloader and i just rent games and i got the codebreaker 9 it is the best
    http://www.cmgsccc.com/games.php?system=ps2
    go there and click the first leter of your fave games and find kik-ass cheats for them
    i find codebreaker beter than armax and cheaper
     
  3. keebles

    keebles Regular member

    Joined:
    Aug 13, 2005
    Messages:
    743
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    Hey kyle.R

    Sounds like Walmart didn't get the chance to spread it EVIL Low,Low Prices. LOL! Walmarts are all over the U.S. Just like Kmart was until it closed most of its stores(probably cause of Martha Stewart)
     
    Last edited: Oct 27, 2005
  4. keebles

    keebles Regular member

    Joined:
    Aug 13, 2005
    Messages:
    743
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    Hey Glitched,
    If you want to, check google for help because that's where I got my help from. But look on the bright side, when ever you throw a party you have some coasters now. PARTYYYY^_^


    Coaster: is a slang term for an optical disc (CD, DVD, etc) that doesn't work, normally because of bad quality of the optical disc itself, failure during the CD/DVD burning process, etc. So, such disc just creates an excellent, shiny coaster to use with your latenight pint.


    PS. never eat Barbecue chips and cottage cheese at night! It gave me the gass of a life time. This morning my college Professor asked me if I ate a skunk.
     
    Last edited: Oct 27, 2005
  5. kyle.R

    kyle.R Regular member

    Joined:
    Jul 3, 2005
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    kmarts are all over here but they dont sell ar max but anyway

    keebles didnt you say that you tested ar max on your freinds
    slim ps2 did it work properly on the slim???
     
  6. Glitched

    Glitched Guest

    What ever happend to k-mark,there arent anyin canada
     
  7. keebles

    keebles Regular member

    Joined:
    Aug 13, 2005
    Messages:
    743
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    yes I did, and like I said it worked fine and he has no modchip.
     
  8. keebles

    keebles Regular member

    Joined:
    Aug 13, 2005
    Messages:
    743
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    K-mart I think was losing money, so they closed down most of their stores.

    The owner of K-mart couldn't get there fix when Marha Stewart skipped town, so they had to find another way. Did you ever wonder what they where growing in the green house? It wasn't no flowers!!!
    LOL

    Martha Stewart is the devil. She is the demon with in. When she went on tv she had to ware so much makeup to hide her 666 on her head. Her head turns around and spits acid at you.
     
  9. kyle.R

    kyle.R Regular member

    Joined:
    Jul 3, 2005
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i have bought action replay evo from ebay so i just have to wait for it to come in the mail now
     
  10. keebles

    keebles Regular member

    Joined:
    Aug 13, 2005
    Messages:
    743
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    is it just me or does the Michael Myers mask from the movie holloween, look almost like Michael jackson? I don't know which one is Scarier!! LOL
     
  11. elhefe

    elhefe Member

    Joined:
    Oct 18, 2005
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Well i've played Divx fine with the ARMAX Media Player. it was an old friends episoded encoded with DIVX 4 i think
    but when i try to play new videos (like LOST, or The4400 or Joey) all in XVID, they dont play the videos, it just plays the audio with a still image of the ifrst frame of the video...
    anybody with this issue? any way to correct it?
     
  12. keebles

    keebles Regular member

    Joined:
    Aug 13, 2005
    Messages:
    743
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    Try a different encoder and see what happens. it might not be incoded right.
     
  13. bakedcake

    bakedcake Member

    Joined:
    Nov 8, 2005
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ummm whats a vcd? (it says newbie below my name for a reason)
     
  14. keebles

    keebles Regular member

    Joined:
    Aug 13, 2005
    Messages:
    743
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    Click ethier here >> VCD << or click on the link above that is blue and under lined.
     
  15. kyle.R

    kyle.R Regular member

    Joined:
    Jul 3, 2005
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ok so i have action replay now how do i load cogswap i have put the cogswap.elf file on the usb drive the file is only 56Kb is that right??????

    and then put on action replay and went into max media player and pressed play on cogswap.elf the screen went black and nothing happend am i doing something wrong

    also my action replay seemes very slow to boot up at the begining
    is that just normal??????

    thanks
    Kyle
     
  16. kyle.R

    kyle.R Regular member

    Joined:
    Jul 3, 2005
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    and do you normally have to leave the pendrive out of the usb when booting up the ps2 because when i leave mine in and put the ar max cd in it comes up with that annoying red sign "please insert playstation or playstation 2 format disk"

    and a some of the time when i pull pendrive out and boot it boots fine but then again a few times it still comes up with the red screen

    if maybe keebles you could right out excatly how you get cogswap to work off of the pendrive it would help alot

    thanks
    kyle
     
    Last edited: Nov 12, 2005
  17. keebles

    keebles Regular member

    Joined:
    Aug 13, 2005
    Messages:
    743
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    Here is what I did to get the cog swap to work.
    (1) Download the cogswap.elf
    (2) Put the cogswap.elf on to the USB Unit
    (3) Put the USB Unit in the USB slot.
    (4) Insert the AR Disc and close top/drive
    (5) Boot up PS2 and wait for the AR Screen to apper
    (6) Go to Media Player and launch it
    (7) Once in the media player, select cogswap.elf and press [X] to boot it
    (8) Once done a screen should appear and it should show a blue disc and say cog swap on top of the screen.
    (9) Do what ever you do to swap discs with out the system knowing the lid is open.
    (10) Swap the AR with the backup and press start.
    (11) disc should start to spin and boot.

    if this does not work try this methode
    (1) boot up PS2 with AR
    (2) swap disc (AR will still be spinning so do this quick) and press start twice
    (3) disc should load then
     
  18. kyle.R

    kyle.R Regular member

    Joined:
    Jul 3, 2005
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    keebles i have tried that i put the file on the usb stick stuck it in the ps2 went into media player and pressed load it just sat ther on a blank screen doing nothing how big is the cogswap file the one i got is 56kb is that the same size as yours and i know that it loads some elf files because i loaded usb advance and snestation (cant get it to load roms because it looks for them on the cd)
    off the pendrive

    and i definatly dont want to wreck my laser or ps2 by swapping all the time while cd is still spinning

    and i have tried this on a thick ps2 as well so i am pretty shure it isnt because of the slim

     
    Last edited: Nov 13, 2005
  19. madhive

    madhive Guest

    can u tell me how to load usb extermen with AR max without and mods
     
  20. kyle.R

    kyle.R Regular member

    Joined:
    Jul 3, 2005
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    easy all i did was put the usb elf file on the usb stick and then run it on ar max put i havent used a harddrive with it yet but the application comes up on the ps2

    i still cant get cogswap to work
     

Share This Page