1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

anybody have chrous problems

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by navnaroad, Jul 2, 2007.

  1. navnaroad

    navnaroad Member

    Joined:
    Apr 26, 2007
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Just putting a question out there to see if people are having problems with the chrous codes since saturday night
    if someone is using chrous with no problems can they please post there latest key codes .

    Thanks a lot

    Stephen
     
  2. navnaroad

    navnaroad Member

    Joined:
    Apr 26, 2007
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    any help at all
     
  3. LeslieB71

    LeslieB71 Regular member

    Joined:
    May 25, 2007
    Messages:
    404
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Have you checked your private messages and try those and let me know if they work !
     
  4. navnaroad

    navnaroad Member

    Joined:
    Apr 26, 2007
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    HI there.

    no the codes did not work they where from the 19th of june
    but thanks anyway.

    If someone could tell me that they are up and running on chorus using a starbox they I will think my box is faulty but i also got a friends box loaded v4 and still not working and also autoupdate did not work
    so if anyone is using there starview on chorus can they please post there new key codes

    thanks

    Stephen
     
  5. LeslieB71

    LeslieB71 Regular member

    Joined:
    May 25, 2007
    Messages:
    404
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    It could be a c****s problem if the codes supplied is not working. Only other thing is try and change the last digit on the 00 key , other than that i aint got a clue .
     
  6. navnaroad

    navnaroad Member

    Joined:
    Apr 26, 2007
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16


    I will give that a go

    thanks

    stephen
     
  7. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96

    Just by chance try these for Ch****.

    Key 00 - F2 D5 38 B1 DF AF CF 48
    Key 01 - B8 4A BD 38 4B 27 47 A2
     
  8. navnaroad

    navnaroad Member

    Joined:
    Apr 26, 2007
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16


    No joy with them codes
    they are my default codes but still dont work

    but thanks for trying .

    Stephen
     
  9. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    No problem the ones on Leslie's link is the most up to date codes we have at the moment. Your key EMU is definitely on I presume?

    If key EMU is on check that your provider id is still C***** in Nagra screen, as I have seen this happen before. Now if emu is on and your provider id is still C***** press default key and see will this update.

    You should have version 4 for genuine box and new 2.57eE on a clone box to enable autoroll. Sorry thats all the help I have for now as C***** has been causing many people grief. They are bringing out a new version of "The Box", that supposiedly has remedied the C***** MMDS problem. I know thats not much good to you if you cannot get your box up and running.
     
    Last edited: Jul 4, 2007

Share This Page