1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

audio out of sync when using MyDVD

Discussion in 'DVDR' started by PhoenixJA, Dec 18, 2003.

  1. PhoenixJA

    PhoenixJA Member

    Joined:
    Dec 18, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Greetings!
    I have this problem: 4 mpg files (one film divided in Panasonic DVD-RAM Movie album because of commercials) and want to merge them(not merge, I simply want them to play one after another). They play OK separately (for example in Realplayer). Then I create a project in Sonic MyDVD. All is fine, it runs great in the preview...
    BUT when I burn the DVD (even on the hard drive!), the audio of the second, third and fourth part is out of sync. The video plays fine, but the sound starts, plays for aprox. 2sec, and then starts AGAIN, so all film has 2sec out of sync audio.

    Need help desperately!

    I am a newbie to this, but I had some problems with mpeg2 encoding codecs before, and fixed it only accidently:) so I guess the problem could be there?
     
  2. Oriphus

    Oriphus Senior member

    Joined:
    May 31, 2003
    Messages:
    6,011
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    You could try using IFOEdit to re-correct the sync problem.
     
  3. PhoenixJA

    PhoenixJA Member

    Joined:
    Dec 18, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    IFOEdit doesnt accept my mpg s. I think that is because Panasonic DVD Movie album outputs the mpg s specialy prepared for DVD recording.
     

Share This Page