1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

audio_ts folder

Discussion in 'DVDR' started by bluetoo, Jun 16, 2004.

  1. bluetoo

    bluetoo Member

    Joined:
    Jun 10, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi I did my first burn and I followed the instructions on this site, everything went fine but I knew one thing was weird and that was when it tells you how to burn in NERO wich is what I used. It says put the BUP and IFO and VOB files in the Video_TS folder wich I did but says nothing about Audio_TS so I left it empty. Is that why its not working? And do I need to put the audio file from when I encoded it with TMGENc and got an MPEG2 and an audio file. Do I put that file into the audio TS? or is there another way to do it. Like I said the video works but no audio, what do I put in the Audio TS file?

    ps.....this is a copy of a post in the 'audio' forum.....initially by user 'havoc'
     
  2. flip218

    flip218 Moderator Staff Member

    Joined:
    Apr 25, 2004
    Messages:
    8,344
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    bluetoo,

    What all programs are you using? Besides Nero and TMGENc? I've never used TMGENc, but everytime I've created video_ts files my audio folder is always empty. Are you creating video_ts files with your own video? Or are you backing up movies and doing the re-author thing?
     
  3. flip218

    flip218 Moderator Staff Member

    Joined:
    Apr 25, 2004
    Messages:
    8,344
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    *note to myself... read the post script :(

    bluetoo,

    So are you having this problem? Was this problem solved in the audio forum? And if not, can ya provide a link to that thread??
     

Share This Page