1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

C&C 3

Discussion in 'Windows - Games' started by killereye, Apr 7, 2007.

  1. killereye

    killereye Member

    Joined:
    Jun 6, 2006
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    so i have all the system requirements and i still cant play, when u hit play, the screen goes dark, then a blue screen with flashy white lines. then computer restarts. ...mabey its my graphics card (ATI RADEON Xpress 200m)
     
  2. chubbyInc

    chubbyInc Regular member

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Messages:
    399
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    sounds like graphics card. Great game!


    I have the same one in my laptop, I wont even try installing that game on there though cause I only got 512MB of Ram in that computer. One of my other computers runs the game fine that one has 1 GB Ram and Radeon x1600 graphics card.

     
  3. killereye

    killereye Member

    Joined:
    Jun 6, 2006
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    idk.... i have 2 gigs of ram and 2.0 GHz, .....well i think its the grapics card...idk i have ATI radeon xpress 200
     
  4. chubbyInc

    chubbyInc Regular member

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Messages:
    399
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Graphics Card, everything else is good.

    Maybe you can lower graphics in the game under options
     
  5. killereye

    killereye Member

    Joined:
    Jun 6, 2006
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    yea, if i could start the game lol

    dont worry i dont even like the game, i tried it at my dads and its not that great


    THREAD CLOSED PLEASE (lol)
     

Share This Page