1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

cant copy "pirates of the caribbean" with dvd x copy xpress!!!!!

Discussion in 'Video - Software discussion' started by stunn611, Dec 26, 2003.

  1. stunn611

    stunn611 Regular member

    Joined:
    Nov 30, 2003
    Messages:
    466
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    [bold] after dvd x copy xpress read the whole disc it ask me to insert a blank dvd. after i insert the blank dvd, i press start and a little window pop up and say "error". i have burn many other dvds before but never have this happen.
     
  2. herbsman

    herbsman Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 3, 2002
    Messages:
    4,332
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Last edited: Dec 27, 2003
  3. stunn611

    stunn611 Regular member

    Joined:
    Nov 30, 2003
    Messages:
    466
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    [bold] what software did u used to copy that movie?
     
  4. herbsman

    herbsman Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 3, 2002
    Messages:
    4,332
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66

    DVD Shrink 2.3 because I wanted to keep menu structure (for my sisters benefit).
    I would normally have just done movie-only with DVD Decrypter , DVD2One & Nero.
     

Share This Page