1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Channel List for UPC Swords.

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by papaquebec, Oct 23, 2013.

  1. papaquebec

    papaquebec Member

    Joined:
    Dec 3, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Anyone know where I might get an up to date channel list file to suit an Amiko Alien HD8200 for use with UPC in the Swords area of County Dublin?

    Many thanks in advance

    Papa
     
  2. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,616
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    amiko alien is a satbox,not a cable box is it not?
     
  3. papaquebec

    papaquebec Member

    Joined:
    Dec 3, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    This one is cable - watching one in Dublin City Centre as I type, just need a channel-file for UPC Swords so I can get a friend up-and-running (some bouquets are different in Swords area)

    Any help appreciated
     
  4. Mooley

    Mooley Regular member

    Joined:
    Jan 29, 2009
    Messages:
    1,047
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    48
    Have one myself in Ireland with tripe tuner, 2 sat 1 DTT. Never saw a reason to get DVB-C unless I was going to continue with a private cable share I used to use with DM500 (too expensive as opposed to sat). Why not use the enigma side and you can load any channel list same as Dremabox? Loads of those lists about. May be hard to trace a UPC one for Spark. Although no doubt there are some out there. Have you tried sat-station site?
     
  5. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,616
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    dont believe my eyes dublin and working lol,maybe not as bleak but bloody expensive.
     
  6. papaquebec

    papaquebec Member

    Joined:
    Dec 3, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    If somebody could provide the channel details (freqs etc) for UPC Swords area it would be a great help
     
  7. papaquebec

    papaquebec Member

    Joined:
    Dec 3, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Dont get your meaning Cactikid
     
  8. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,616
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    since nagra3 very blank screens,as things are not as blank now but depends on services offered,300euro for box and working for 1 year but only sd in the new age of hd is expensive,but others may say no,its a choice.
     
  9. papaquebec

    papaquebec Member

    Joined:
    Dec 3, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I (partially) get your meaning.
    I say partially, because from where I'm sitting I see 36 HD channels!

    Still like to get hold of the freqs etc for UPC Swords if anyone can help!
     
  10. Mooley

    Mooley Regular member

    Joined:
    Jan 29, 2009
    Messages:
    1,047
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    48
    Only idea maybe is to get someone they know near them to go into the normal settings of the box to check out theirs and tell them?

    By the way I haven't seen settings for cable tuner but surely you can scan blindly?
     
    Last edited: Oct 25, 2013
  11. markmurphy

    markmurphy Member

    Joined:
    Nov 6, 2013
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    is the service stable? I'm getting sick of sat service freezing and blanking
     
  12. Mooley

    Mooley Regular member

    Joined:
    Jan 29, 2009
    Messages:
    1,047
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    48
    @markmurphy Get a 24hour test line from elsewhere and see if the glitching/freezing ceases. If it does and it runs smooth change your line provider.
     
  13. papaquebec

    papaquebec Member

    Joined:
    Dec 3, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Extremely stable - very occasional freeze, but never for more than a second or two.
     
  14. markmurphy

    markmurphy Member

    Joined:
    Nov 6, 2013
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    that's interesting, I had one before for a few years and it was brilliant never had any issues, thanks for info, hadn't seen anything anywhere about it being back again,
     
  15. papaquebec

    papaquebec Member

    Joined:
    Dec 3, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Been running since February for testing purposes
    Became "available" in early August - just in time for soccer season (not that I watch soccer!)
     
  16. markmurphy

    markmurphy Member

    Joined:
    Nov 6, 2013
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    cool ok, wouldn't mind having a go at it, what are the costs like?
     
  17. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,616
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    and stating if sd or hd as some are doing a dm 500c and is sd only.
     
  18. papaquebec

    papaquebec Member

    Joined:
    Dec 3, 2012
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Full HD
     
  19. pudzyryan

    pudzyryan Regular member

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Messages:
    293
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    cable servers have been running since nagra3 kicked in, ireland and england , but why bother when sky has more tv choice, and like sat the more you have on cable server you will get freezin like sat.. so its not a new thing,, end of day its a choice you decide, enjoy it while it last
     
  20. readytolearn

    readytolearn Newbie

    Joined:
    Oct 28, 2013
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    These are the 8200 which are both c/t
    Works great with Cable and MMDS
    been testing for a few months now without any problems
    with the way Sly is going it will be game over very soon

    Looking at RTE2 SD which is already gone on Satellite

    Very easy to do a channel list I have already done one for MMDS
    might take a look at the Cable side soon...........
     

Share This Page