1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

code has changed

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by 3rizlas, Jan 25, 2008.

  1. 3rizlas

    3rizlas Member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    hi all,

    the code seems to have changed again, could someone kindly tell me the new code. thanks.

    I really should install the update.
     
  2. brady49

    brady49 Member

    Joined:
    Jan 15, 2007
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    my box is down and was updated its def some form of virus
     
  3. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    LOL NO ITS NOT

    N** Ireland 3.45pm 25/01/08

    00- B0 F2 7A 31 83 FE 05 69
    01- 28 C9 1F F2 40 BA 21 28
     
  4. skinny27

    skinny27 Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    coads are bof27a3183fe0569 coad i have is working on mine
     
  5. 3rizlas

    3rizlas Member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I was trying to be sarcastic,

    D'oh
    - the codes have changed again.......
     
  6. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    And so was I. I think they are changing again as we speak.
     
  7. keithje

    keithje Member

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi guys those codes you gave me aren't workin in N*L Dublin......could someone help please
     
  8. 3rizlas

    3rizlas Member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    lol @ your sig scouser, it is what I feel like now.
     
  9. 3rizlas

    3rizlas Member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    they worked very briefly, I'm sure someone here will have the new ones shortly.
     
  10. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    They may change again but I have given the latest ones 4.10pm to Ferg to update the main codes page. So thats the second change today.
     
  11. pedro69

    pedro69 Member

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    try 78 7f f5 a3 01 54 17 54/ 80 8d 2c 9c 14 29 fe e2
     
  12. 3rizlas

    3rizlas Member

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    top man, cheers.
     
  13. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
  14. foxyboy

    foxyboy Regular member

    Joined:
    May 30, 2007
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26

    well done scouser for being so quick to update codes,but people should really update there boxs.
     
  15. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    I am tired of saying that so have given up.
     
  16. foxyboy

    foxyboy Regular member

    Joined:
    May 30, 2007
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26

    i also have a kryptview and it still has problems, code change didnt affect it
     
  17. noelyf

    noelyf Regular member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    2,959
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    I updated my box yesterday & most channels are gone.
    but looking on the bright side, at least b**z is gone too :)
     
  18. brady49

    brady49 Member

    Joined:
    Jan 15, 2007
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I want to apologise codes worked sorry to be annoying you
    i'll wait till you guys update the code's before shooting my mouth of .
    keep up the good work and thank you
     
  19. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    LOL :) If you updated your box with AU firmware and had a problem, just press the default key and go to Sly sports, SVs sometimes need a kick start.
     
  20. Celtic71

    Celtic71 Active member

    Joined:
    Jul 3, 2007
    Messages:
    5,948
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    Just home from work and still got my jacket on ha ha

    My 2 b0xes are fine , but my next door neighbour needed a kick start lol
     

Share This Page