1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Could not find Video_TS.ifo

Discussion in 'DVDR' started by YungMario, Feb 9, 2008.

  1. YungMario

    YungMario Guest

    So, i am trying to burn a video, and That error msg has appeared, does anyone know why this error is happening?
     
  2. Rotary

    Rotary Senior member

    Joined:
    Apr 10, 2003
    Messages:
    8,353
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    need loads more info from start to finish
     
  3. YungMario

    YungMario Guest

    Trying to burn in img burn, i made the movie with DVD Flick, now im using the build mode in img burn to make the dvd, and when I add the video and Audio folders, and click burn, it brings up the error that it could not find Video_TS.ifo file.
     
  4. Rotary

    Rotary Senior member

    Joined:
    Apr 10, 2003
    Messages:
    8,353
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    have you done films before this way?

    as it sounds like something went wrong in setting?

    were the folder empty????? from last film????
     
  5. YungMario

    YungMario Guest

    The Folder isnt empty, but I looked in another folder of a dvd that i created in DVD Flick, and it has one more file than that of the one I am trying to make now, that could be what is missing
     
  6. Rotary

    Rotary Senior member

    Joined:
    Apr 10, 2003
    Messages:
    8,353
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    i would delete/empty all folders used and go again

    dvd flick burns i think so no need for imgburn
     
    Last edited: Feb 9, 2008
  7. YungMario

    YungMario Guest

    Yea I know, but I Diddnt have any DVD's when I created it, so yuh, but I think my pc may have turned off during the process of DVD Flick, b cuz that file that it is missing, has the video on it lol, so I guess I have to make it again
     

Share This Page