1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ds lite to dsi xl acekard

Discussion in 'Nintendo DS' started by sav1, Dec 24, 2011.

  1. sav1

    sav1 Member

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i have the a ds lite fitted with the acekard and all working,now up graded to the dsi xl.can i just use this card which is fitted to the ds lite and all the games on it.will this work in the dsi xl or do i need to change the firmware if so which one thanks for your time .happy xmas
     
  2. bobhundal

    bobhundal Member

    Joined:
    Jun 21, 2004
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi, you need to buy Acekard 2i as your existing Acekard won't work in XL, hope it help
     
  3. K1PPER

    K1PPER Member

    Joined:
    Jan 3, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Sorry to butt in on your thread but will the Acekard2i work on a 3DS>
     
  4. losi1961

    losi1961 Member

    Joined:
    Sep 22, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    and where can i find a acekard 2i?? tried amazon,,, no go
     
    Last edited: Jan 24, 2012
  5. tongs007

    tongs007 Active member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    1,895
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    78
    acekard2i will work on 3ds but no card can play 3d roms yet,losi which country do you live in to purchase it?
     
  6. Mickoz74

    Mickoz74 Regular member

    Joined:
    Jun 15, 2008
    Messages:
    2,139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
  7. losi1961

    losi1961 Member

    Joined:
    Sep 22, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    what about in the USA??
     
  8. Calvinard

    Calvinard Member

    Joined:
    Feb 8, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i bought my ak2i from the usa store digitopz,which was the official distributor of ak2i as well.I have tested,this card can work well on my v3.0.0-6 directly.or you can google it,then you will find many stores.
     

Share This Page