1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

eurovox max 2006 jtag instructions needed please

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by alanbull, Nov 28, 2007.

  1. alanbull

    alanbull Member

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have bought the following to fix my dead box.

    http://www.tailor-madecircuits.com/shop/...&products_id=32

    Unfortunately i do not have a com port so will have to do this at work.

    Problem is i dont have any full step by step guides on how to do it?

    I have the cd from the above seller also but wow how confusing.

    Can anyone please help, i am at the end of my tether. Unfortunately cannot afford another box thus why i opted to mend it with this jtagger?
    Any help will be greatly appreciated and if i could buy you a drink i would.
    Many thanks all
     
  2. Celtic71

    Celtic71 Active member

    Joined:
    Jul 3, 2007
    Messages:
    5,948
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
  3. alanbull

    alanbull Member

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    cheers for the info, my problem goes deeper than that. as i am an idiot when it comes to technology.

    I have the cd from:
    http://www.tailor-madecircuits.com/shop/...&products_id=32

    and there are loadsa files on there jkeys? bin files etc.

    I am not sure when i connect the jtag to the box from the com port on the pc, i pressume i connect the white pin thingy to the space available and the crocodile clip to a circuit (which i have seen on a previous picture).

    This is where i am stuk?

    What files do i open? what will it ask me?

    oh i am so sorry for being a dimwit.

    I really do wanna try and do this.

    Thanks again, any more help is very appreciative
     
  4. Celtic71

    Celtic71 Active member

    Joined:
    Jul 3, 2007
    Messages:
    5,948
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    Sorry I cant help any more as I have no idea how to do this either lol

    When Scouser or Fergus gets online , im sure they can point you in the right direction :)
     
  5. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    Sorry your link to TMC is broken does your Jtag have a crocidile clip or a battery pack. TMCs instructions are usually fine and mine might be more confusing.
     
  6. alanbull

    alanbull Member

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thanks for your response , its a crocodile clip, and i have the software on disc from them, but no instruction.

    I am i the process of putting together an old computer tonight, when i have done it, if i put the conection into the back of the pcs com port and the other bit inside the eurovox. do i also clip the crocodile clip onto its designated area and plug the box in? or should the box be left off?

    Many thank again
     
  7. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    Box should be plugged in and the clip should go on the VCC as per the picture in the link. You do not use the serial port you need to use the parallel port and it must be set to EEP and an IRQ of 378, you can do this in the pc bios and in jkeys preferences.
     
  8. alanbull

    alanbull Member

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thats my idea out the windo, my old pc wont recognise the hard drive, and dont have a startup disc. oh im getting stressed.

    If i buy a lead usb to parralel can i do this from my laptop?

     
  9. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    Sorry to say it wont although you are open to try it. I would advise you borrow or go to a mates that has a standalone pc as this will have the correct port.
     
  10. alanbull

    alanbull Member

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    borrowed a pc, does anyone have step by step instruvtions on how to do it pplease? i dont want to blow up the house lol
     

Share This Page