1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fable

Discussion in 'Xbox - Backup discussion' started by abuzar1, Apr 28, 2005.

  1. abuzar1

    abuzar1 Active member

    Joined:
    Jan 5, 2005
    Messages:
    5,830
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    96
    Afteri backup my game(FABLE) it loads up to the menu and when i start the game it loads very fully n=but when its done loading it gives me a erroe message saying that my disk is dirty or damaged
     
  2. punqewe

    punqewe Active member

    Joined:
    Jul 20, 2003
    Messages:
    1,406
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    patch the game image with craxtion4 and burn it again.
     
  3. nastynath

    nastynath Guest

    My copy backed up fine! Sorry to hear ur dismay. Try different media and/or format.

    [​IMG]

    Nasty...
     
  4. kb779

    kb779 Member

    Joined:
    Mar 13, 2005
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    this happened to me as well, and i did use craxtion4 to patch it.... anyother ideas?
     
  5. kb779

    kb779 Member

    Joined:
    Mar 13, 2005
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I just tried to make the iso with qwix(instead of craxtion) and it worked great.
     
  6. punqewe

    punqewe Active member

    Joined:
    Jul 20, 2003
    Messages:
    1,406
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    good to hear....now play it up :)
     

Share This Page