1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Flashed Bios and now XBox Doesn't Work

Discussion in 'Xbox - General discussion' started by charles83, Apr 27, 2004.

  1. charles83

    charles83 Member

    Joined:
    Apr 25, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I Flashed the Xecuter 2.3b lite + chip with a Flash Bios Cd Containing Evox 7. When the cromwell screen appeared it said insert flash bios cd. Once i inserted the disk a progress bar came on the screen when process was finished the xbox turned off. Now the red and green (error light) comes on. What is wrong with it and how do i fix it.
     
  2. andres200

    andres200 Regular member

    Joined:
    Feb 18, 2004
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    sounds to me like a bad bios flash
    not sure how to fix it though
     
  3. Jdilla

    Jdilla Regular member

    Joined:
    Dec 7, 2003
    Messages:
    764
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    what bios did you use for the bios.bin file?
     
  4. lcarbutt

    lcarbutt Regular member

    Joined:
    Jan 26, 2004
    Messages:
    741
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Thats a bad flash, download a different BIOS and flash bank 2, bank 1 is dead now unless you own an external programmer.
     
  5. charles83

    charles83 Member

    Joined:
    Apr 25, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I flashed it on bank 2 when the cromwell screen appeared. Bank 1 doesn't show signs of the cromwell screen but it does show all the other signs that it works
     

Share This Page