1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

FlashFXP Help.

Discussion in 'Xbox - Backup discussion' started by JaySrt4, Mar 23, 2005.

  1. JaySrt4

    JaySrt4 Member

    Joined:
    Feb 4, 2005
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ok I just got my modchip installed spice one installed the slayer pack redid the hard drive and all that stuff. Now I want to copy a game. Well the problem is when I run flashfxp it connects to the xbox fine. The problem is that it shows all the folders as being empty. If I go to run and type in \\xbox it shows the folders with stuff in them EXCEPT the d: drive. Does anyone know what I am doing wrong? Thanks in advance Jay.

    Oh yah im running windows xp my xbox still works fine its a v1.6
     
  2. JaySrt4

    JaySrt4 Member

    Joined:
    Feb 4, 2005
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Oh yah im connected through a router and I was able to put my bios on the xbox from my pc. But when I use flashfxp it doesnt show the bios there. I still installed the bios from my xbox because it actually was there.
     
  3. JaySrt4

    JaySrt4 Member

    Joined:
    Feb 4, 2005
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    It is stating that all the folders size is 0 and they arent really at zero.
     
  4. Quadratic

    Quadratic Regular member

    Joined:
    Nov 19, 2004
    Messages:
    1,009
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Stop using FlashFXP. Use WS FTP Pro ;)
     
  5. fedaykin

    fedaykin Regular member

    Joined:
    Nov 4, 2004
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    first you have to go to the options and select 'show hidden files'
    you always have the game in the dvd drive before you connect to the xbox too so it will show in D
     
  6. JaySrt4

    JaySrt4 Member

    Joined:
    Feb 4, 2005
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I fixed it. Thanks for your help!!
     
  7. kaosX

    kaosX Regular member

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    504
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    hey "quadratic" you might want to change your sig... its a thomson, not a thompson :)
     

Share This Page